Hrană pentru câini, pisici, păsări, peşti, reptile, rozătoare – Petshop

Ce poate fi mai frumos decât să îţi petreci viaţa alături de un mic animal de companie. Prietenul necuvântător însă, pe lângă îngrijire şi curăţenia necesară, mai are nevoie de hrană şi aceasta nu este întotdeauna chiar uşor de procurat.

Indiferent că doar ne dorim comoditate sau că este vorba de mari cantităţi de hrană, este bine să ştiţi că există o soluţie mai mult decât comodă!

Acum aprovizionarea cu hrană, accesorii sau jucării, cosmetică sau produse de igienă, se poate face rapid şi cu livrare gratuită la domiciliu fără a mai fi nevoie de a căuta diverşi furnizori şi fără a transporta personal până acasă saci grei şi voluminoşi.

Magazinul online petshop nu se limitează doar la hrana pentru câini şi pisici, ci şi pentru peşti, păsări, rozătoare şi reptile.

Pentru câini şi pisici

Pentru câini şi pisici, pe lângă hrană şi accesorii hrănire, domeniul de produse cuprinde şi accesorii diverse precum: lese, zgărzi, perii, aparate de tuns, şampoane, produse pentru îngrijire, culcuşuri, cuşti de transport, ansabluri de joacă, îmbrăcăminte şi jucării.

Hrana este disponibilă astfel: uscată, umedă, recompense şi suplimente nutritive.

Hrană pentru câini, pisici, păsări, peşti, reptile, rozătoare - Petshop

Pentru peşti

Pentru iubitorii de peşti ornamentali, aici este locul potrivit pentru a cumpăra un acvariu sau un bol, accesorii pentru acvariu şi hrană pentru peşti. Tot aici se găsesc decoruri, pompe şi filtre, dar şi soluţii pentru întreţinerea acvariului.

Pentru păsări

Iubitorii de păsări (peruşi, canari, papagali mari etc.) găsesc aici colivii şi accesorii, castroane şi adăpători, hrană şi recompense, jucării etc.

Pentru rozătoare

Nu lipsesc hrana, cuştile şi culcuşurile, accesoriile şi jucăriile pentru rozătoare (iepuri, hamsteri, porcuşori de Guineea etc.). Sunt disponibile genţi pentru transport, castroane şi adăpători, aşternuturi şi substraturi.

Pentru reptile

Nu în ultimul rând, pentru reptile (broaşte ţestoase, iguane etc.) veţi putea procura hrana tot din acest magazin online, iar pentru găzduirea lor alegeţi un terariu prevăzut cu diverse accesorii: decoruri şi plante ornamentale, încălzitoare, produse de iluminat etc.



Hrană pentru câini, pisici, păsări, peşti, reptile, rozătoare – Petshop publicat: 2019-12-12T13:00:15+02:00, actualizat: 2019-12-12T13:21:45+02:00 by Magazine Online Virtuale