Tastatura pentru jocuri – precizie, confort, iluminare deosebită

O tastatură pentru jocuri nu este doar un simplu moft, aşa cum am fi tentaţi să credem. Aceasta trebuie să aibă mult mai multe calităţi decât o tastatură normală.

Precizie la tastări

Tastatura de gaming se recomandă a fi mecanică pentru a avea un control exact al apăsărilor normale, dar mai ales al apăsărilor repetate în momentele cele mai importante din timpul jocurilor. Tot la precizie şi control, tastatura profesională trebuie să aibă panou cu leduri pentru afişarea funcţiilor şi stărilor.

Confort şi lejeritate

Dispunerea tastelor trebuie să fie cât mai naturală, aderenţa pe butoane sau pe zonele de contact trebuie să fie cât mai bună, iar funcţiile şi butoanele suplimentare trebuie să fie cât mai inspirat amplasate pentru a nu se apăsa accidental pe ele.

Iluminare deosebită

Pentru un mediu de gaming ideal, tastatura trebuie să se asorteze cât mai plăcut cu mediul de joc atât din punct de vedere luminos cât şi al culorilor, fixe sau de tip curcubeu. Tastele trebuie sa fie iluminate pe interior iar literele transparente şi clare.

Materiale de calitate

Pentru o interacţiune sensibilă şi senzaţii de calitate, materialele tastaturii trebuie să fie cât mai fine şi de calitate. Tastatura nu trebuie să fie gălăgioasă, tastele să nu fie prea rigide şi nici să facă contact prea uşor. Metalul, plasticul şi cauciucul trebuie să fie cât mai bine finisate.

Funcţii suplimentare

O tastatură pentru jocuri profesională, oferă multiple butoane şi funcţii suplimentrare, taste rapide, taste programabile, rotiţă de volum etc.

Durabilitate în timp

Ideal este ca tastatura de gaming să ofere diverse protecţii la vărsarea accidentală a lichidelor, o vopsea care să nu se şteargă la utilizare, cauciucuri care să nu se tocească sau să se dezintegreze.

Exemplu: Tastatura de gaming A+ K91

Una dintre tastaturile recomandate pentru jocuri este A+ K91. Această tastatură întruneşte cu succes foarte multe calităţi necesare unei tastaturi de gaming.

Tastatura pentru jocuri - precizie, confort, iluminare deosebită

Tastatura de gaming A+ K91 este în egală măsură şi frumoasă şi performantă, iar preţul este mai mult decât accesibil.

Caracteristici Tastatură de gaming A+ K91

– este posibilă ajustarea fără probleme a iluminării;
– permite pornirea şi oprirea iluminării de pe marginea ei;
– sunt prezente diverse funcţii ergonomice;
jocul de lumini şi culori este impresionant şi concurează cu alte tastaturi mult mai scumpe;
contactele mecanice au un timp de răspuns foarte scurt;
– tastarea nu este deloc deranjantă ca zgomot;
– este destul de subţire, carcasa este metalică la bază, iar materialele conţin un aliaj cauciucat mat;
rotiţa de volum este mai mult decât practică şi utilă;
– tastatura nu este grea şi se curăţă uşor.

Per total, tastatura de gaming A+ K91 este o tastatură de nota 10, atât la calitate cât şi la funcţionalitate.Tastatura pentru jocuri – precizie, confort, iluminare deosebită publicat: 2023-01-26T13:17:30+00:00, actualizat: 2023-01-26T14:35:40+00:00 by Magazine Online Virtuale