Carcase PC cu răcire maximă şi Surse PC pentru Jocuri

Carcase PC cu răcire maximă

Doriţi să vă construiţi un PC nou şi performant pentru jocuri? Înseamnă că ştiţi deja că nu orice carcasă este potrivită pentru un asemenea sistem. Temperatura din interiorul unităţii PC poate fi o problemă dacă sistemul nu este răcit corespunzător, de aceea este recomandată o carcasă special concepută şi echipată în acest sens.

Carcasele Thermaltake, pe lângă designul deosebit, oferă o foarte bună răcire a întregului sistem datorită dispunerii sursei şi a numărului mare de ventilatoare. Ventilatoarele de mari dimensiuni sunt silenţioase şi, după caz, pot fi pornite şi oprite separat din comutatoare.

Sursa, spre deosebire de carcasele clasice, nu se mai montează sus ci jos la bază, astfel încât prin ea nu va mai trece tot aerul foarte cald din unitate ci doar un aer rece, adus din exterior, ce va asigura cea mai eficientă răcire a sursei de alimentare.

Eliminarea aerului cald va rămâne astfel doar în sarcina ventilatoarelor de mari dimensiuni, montate în zona în care se ridică aerul cald, respectiv în zona de sus (tavan) sau în spate-sus. Opţional, pentru aducerea aerului rece în carcasă se mai pot monta alte ventilatoare mari pe panoul frontal sau în podea.

Filtrele de praf vor stopa în toate zonele (faţă, spate şi tavan) acumularea prafului în zonele sensibile ale electronicii din unitate şi nu vor permite obturarea radiatoarelor şi coolerelor din interior.

Carcase PC cu răcire maximă

Fiind carcase de generaţie nouă, acestea conţin conectori externi USB 3.0 şi USB 2.0, porturi externe pentru căşti şi microfon şi uneori un rack extern foarte util pentru montarea rapidă, în afara carcasei, a unui hard disk (HDD sau SSD).

Surse PC pentru Jocuri

Pentru jocuri, pe lângă carcasa specială mai este recomandată şi o sursă de calitate cu multiple protecţii, PFC activ, eficienţă maximă, rezervă de putere şi garanţie 3 ani.

Surse PC pentru Jocuri

Dacă vă place carcasa puteţi achiziţiona o astfel de sursă de alimentare PC produsă tot de Thermaltake, de ultimă generaţie.Carcase PC cu răcire maximă şi Surse PC pentru Jocuri publicat: 2020-09-01T10:42:55+03:00, actualizat: 2020-09-01T11:31:03+03:00 by Magazine Online Virtuale