5 idei de cadouri speciale pentru bărbaţi

Deşi aparent alegerea unui cadou pentru bărbaţi ar trebui să fie banală, în realitate lucrurile nu sunt chiar aşa. În primul rând trebuie să cunoşti bine preferinţele persoanei destinatar şi doar după aceea să alegi, însă chiar şi aşa alegerea râmâne la fel de grea, având în vedere multitudinea de cadouri posibile. Iată 5 sugestii de cadouri speciale pentru bărbaţi, dintre care puteţi alege cu încredere:

1. Ceasul vintage

Dacă bărbatul se numără printre colecţionari, sau are atracţie pentru obiectele vechi (vintage), atunci un ceas bibelou sub formă de motocicletă veche, de exemplu, poate fi cadoul ideal. Acesta sigur va fi pus printre diversele obiecte colecţionate. Asemenea ceasuri există şi în alte variante originale, sub formă de gramofon, locomotivă, vioară, telefon etc., toate fiind imitaţii ale unor obiecte vintage.

2. Sabia sau arma decorativă

În cazul în care bărbatul este energic sau sportiv, un cadou potrivit poate fi o sabie sau o armă decorativă. Aceasta va fi pusă pe perete şi va da bine în camera sau livingul său, completând parcă spiritul său luptător. Aici puteţi alege o sabie pirat, un pumnal cu teacă aurie gravată, un set de săbii samurai, sau pistoale vintage etc.

3. Cutia cu vin şi accesorii

Chiar dacă nu consumă alcool, dar bărbatul este unul extrem de tipicar, cutia cu sticlă de vin, complet accesorizată, poate fi un cadou extrem de select. Cutiile Luxury pot conţine una sau două sticle de vin, multiple accesorii precum briceag, tirbuşon etc. Acestea sunt atent încastrate în interior, ba pot conţine chiar şi piesele de lux ale unui joc de şah.

Cadouri pentru bărbaţi

4. Bricheta bibelou

Pentru fumătorii selecţi, aprinderea ţigării poate fi un ritual important. În acest caz, un frumos cadou constă într-o brichetă bibelou. Aceasta poate fi haioasă, sau vintage, în orice caz, pe lângă utilitate va atrage şi curiozitatea şi uimirea viitorilor musafiri. Brichetele bibelou mai pot fi de exemplu: un pistol vintage, o cămilă sau un elefant, o lampă magică, un pitic haios, un cal înaripat etc.

5. Narghileaua orientală

Pentru bărbatul fumător, un frumos cadou poate consta într-o narghilea orientală. Aceasta este frumos colorată şi poate fi din sticlă mată cu imprimeuri, sau din sticlă colorată. Poţi alege de asemenea o narghilea combinaţie de negru cu argintiu, sau o imitaţie de turn Eiffel, o narghilea lampa lui Aladin, cu unul sau cu două furtune etc. Narghileaua va crea o atmosferă orientală, indiferent că va fi utilizată sau doar va fi pastrată ca bibelou.5 idei de cadouri speciale pentru bărbaţi publicat: 2021-09-18T12:54:49+00:00, actualizat: 2021-09-18T13:34:25+00:00 by Magazine Online Virtuale