Radio Panasonic RF-U300, alternativa la vechiul Selena

1. În căutarea unei alternative la vechiul radio Selena

În căutarea unui radio portabil asemănător cu Selena am constatat că nu prea mai se găsesc asemenea aparate, bune şi durabile.

Constatarea am făcut-o în condiţiile în care nu căutam aparate cu aspect aerodinamic şi zeci de butoane, ci unul simplu pentru o persoană în vârstă care nu dorea te miri ce opţiuni.Nu doream să aibă Cassette player sau CD player, nu doream un radio analogic ieftin care să fugă din postul de radio prins după câteva minute, nu doream jocuri de lumini, înţelegeţi?

Persoana în vârstă avusese nenumărate experienţe neplăcute cu tot felul de aparate care fâşâiau, acum mergeau apoi după un timp ieşeau din semnal, nu se auzeau deloc clar, deci tot felul de probleme specifice aparatelor neprofesionale.

Doream un radio pe care să-l porneşti şi SĂ MERGĂ!Misiunea mea era una foarte grea pentru eu ştiam bine ce caut însă nu găseam deloc.

După îndelungi căutări, când tocmai credeam că nu voi avea ocazia să mai găsesc un radio precum era celebrul Selena, am găsit soluţia: un radio de firmă, Panasonic, portabil şi cu tot ceea ce am dorit!Toate condiţiile erau îndeplinite iar aparatul ne-a încântat încă de la început.

Bineînţeles, nu a fost chiar ieftin şi, ca orice aparat serios şi de firmă, nu a fost găsit decât la cel mai mare magazin exclusiv Panasonic din România.

Acum probabil se mai găseşte doar pe la second-hand.


2. Radioul Panasonic RF-U300EG-K

Radioul portabil Panasonic RF-U300EG-K era promiţător încă din imagini şi din descriere, iar după achiziţionare totul a fost mai mult decât mulţumitor.Una dintre misiunile mele a fost să găsesc un aparat de radio simplu, care porneşte cu o singură apăsare de buton, se opreşte la fel cu o apăsare de buton, butonul Pornit/Oprit să nu fie ascuns te miri pe unde şi să nu necesite forţe de apăsare ce ar putea deplasa aparatul pe masă, să memoreze ultimul post ascultat, să poată fi dat uşor şi prompt mai tare şi mai încet şi să nu iasă din post niciodată.

Să se audă clar la orice volum, să nu fie mare şi greoi, ci mic spre mediu şi să meargă atât cu baterii cât şi la priza de 220V.

Toate cerinţele au fost îndeplinite fără probleme de acest aparat de radio, ce se pare că va înlocui cu real succes bătrânul aparat de radio Selena B211.În plus, pe lângă faptul că este complet digital, aparatul de dimensiuni medii are funcţie RDS, text info, butoane mari şi uşor de folosit fără limitări la volum şi căutare posturi, ecran LCD, funcţii ceas şi sleep, stabilizator digital etc.


Radio portabil Panasonic RF-U300EG-K

Radio portabil Panasonic RF-U300EG-KVi se par multe pretenţii?

Vă spun că tocmai aceste pretenţii ne-au condus spre un aparat de radio foarte bun!Şi totul este normal să fie aşa.

Când un client este 100% mulţumit pentru că fiecare doleanţă îi este îndeplinită, atunci acesta va îndrăgi realmente atât aparatul, cât şi producătorul şi furnizorul!

În concluzie, dacă vreţi un radio la care să ascultaţi fără nicio problemă un post de radio, atunci alegerea acestui aparat de Radio portabil Panasonic este una dintre cele mai bune opţiuni!
Radio Panasonic RF-U300, alternativa la vechiul Selena publicat: 2024-01-18T14:05:30+02:00, actualizat: 2024-01-18T16:20:55+02:00 by Magazine Online Virtuale