Bitdefender Internet Security

Îţi doreşti un antivirus ieftin cu licenţă? Bitdefender Internet Security este cea mai bună alegere.

Protecţie – Bitdefender Internet Security
O simplă privire pe anumite statistici vă poate convinge de eficienţa sa. AV Comparatives îl plasează prin comparaţie în majoritatea testelor de protecţie pe primul loc sau pe primele locuri iar Top Ten Reviews se pare că îl menţine pe locul 1 în Top Ten Antivirus !

Cu noul Bit Defender plăţile online sunt în siguranţă cu Safepay, browserul fiind perfect securizat în operaţiunile cu banca sau la cumpărăturile online. Nu veţi mai fi întrerupt sau încetinit din lucru atunci când sunt necesare decizii, există Autopilot! Conexiunea wireless este acum monitorizată bidirecţional, atât înspre cât şi dinspre calculator. Blochează site-urile cu tentative de fraudă (antiphising) cât şi mailurile nedorite (antispam).

Bitdefender Internet Security 2013Vezi cât costă acest Antivirus »
Bitdefender Internet Security.

Cerinţe de sistem – Bitdefender Internet Security
Pentru a rula acest antivirus trebuie să aveţi un procesor CoreDuo de 1.6 GHz, spaţiu liber pe hard disk 3 Gb şi memorie 1 Gb (XP) sau 1.5 Gb (Windows 7/8).

Preţ Antivirus – Bitdefender Internet Security
Bitdefender este un antivirus românesc dar asta ştiţi deja şi ne mândrim cu toţii pentru faima acestui produs software românesc. V-am ajutat însă să-l descoperiţi ca pe un antivirus bun, căutând în topuri unde se află pe locul 1, iar pentru că doriţi să-l cumpăraţi cu licenţă vă voi spune că este şi un antivirus ieftin. Din grafic puteţi vedea cum Bitdefender este pe locul 1 şi are preţul cel mai mic dintre primii 10, restul având preţuri mult mai mari, iar când vine vorba şi de numărul de utilizatori avantajul preţului devine evident (licenţiere 3 utilizatori).

Bitdefender Internet Security publicat: 2013-05-21T15:56:54+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:29:41+00:00 by Magazine Online Virtuale