Cauţi cel mai ieftin monitor? AOC este soluţia ideală

Pentru lucrul de zi cu zi se pot utiliza cu succes chiar şi cele mai ieftine monitoare LED de pe piaţă, care pe lângă faptul că sunt disponibile la cel mai mic preţ, sunt absolut noi şi au garanţie extinsă de 3 ani. Acestea de cele mai multe ori au performanţe mai mult decât suficiente şi pot fi utilizate cu satisfacţie maximă atunci când PC-ul este utilizat pentru internet, activităţi de birou, jocuri etc.

Printre cele mai ieftine monitoare se numără binecunoscutele Monitoare AOC care au performanţe foarte mulţumitoare şi nu au creat probleme în utilizarea de lungă durată.

Am cumpărat şi utilizat de-a lungul timpului mai multe modele AOC şi toate ne-au condus la concluzia că funcţionează ireproşabil în ciuda faptului că au fost achiziţionate de fiecare dată la cel mai mic preţ!

Să luăm ca exemplu cel mai ieftin monitor achiziţionat, Monitorul LED AOC 18.5″ E970SWN. Acesta are, aşa cum spuneam, caracteristici mai mult decât suficiente oricărui utilizator: reproducerea performantă a culorilor (16,7 milioane de culori), contrast dinamic foarte bun (20.000.000:1), rezoluţie optimă (1366×768), timp de răspuns bun (5 ms), tehnologie modernă LED, nu se încălzeşte şi are un consum foarte mic de numai 15W!

Monitor-AOC-1

Pe lângă toate acestea, monitorul poate fi aşezat pe birou sau se poate monta pe perete, are dimensiuni foarte mici aşadar nu ocupă mult spaţiu, are o ramă îngustă şi un design modern, este extrem de uşor, iar meniul se accesează din PC cu ajutorul softului de pe CD pentru efectuarea reglajelor. În aceşti parametri putem spune că pentru majoritatea utilizatorilor un Monitor AOC este cea mai bună alegere, mai ales că este nou, ieftin şi beneficiază de garanţie 3 ani de zile!

Pentru a vă convinge definitiv, iată în final şi câteva dintre standardele monitoarelor AOC: CE, EnergyStar 6, EPEAT Gold, EuP, FCC, GOST, RoHS şi TUV-GS.Cauţi cel mai ieftin monitor? AOC este soluţia ideală publicat: 2019-04-05T09:44:38+03:00, actualizat: 2019-04-05T10:59:33+03:00 by Magazine Online Virtuale