Cum mă las de fumat? Ţigara electronică poate fi un pas

Ţigara electronică a devenit în ultima vreme concurentul principal al ţigării clasice. Amploarea răspândirii acesteia se datorează în primul rând avantajelor aduse, cât şi faptului că ea poate constitui un pas major în renunţarea la fumat.

Cu alte cuvinte ai oricum de câştigat: ori eşti în pas cu moda şi cu ultima tehnologie, ori încerci să te laşi de fumat şi faci astfel un prim pas în acest scop.

Avantajele unei ţigări electronice

În primul rând, ţigara electronică nu mai conţine substanţa cancerigenă numită gudron şi nici nu mai produce prin ardere monoxidul de carbon în fumul de tutun.

Pe lângă reducerea efectului nociv asupra sănătăţii fumătorului, aceste ţigări electronice nu vor mai fi deranjante nici pentru cei din jur pentru că nu mai emană acel fum cu miros specific neplăcut.

Acest avantaj permite utilizarea ţigărilor electronice chiar şi în spaţiile în care fumatul clasic este interzis.

Nu în ultimul rând costul per ansamblu este considerabil mai scăzut.

Cum mă las de fumat? Ţigara electronică poate fi un pas

Ce este ţigara electronică

Deşi seamănă cu vechea şi clasica ţigară, noile ţigări electronice sunt de fapt nişte mici dispozitive electronice alimentate de baterii. Cu ajutorul lor se pot inhala, sub formă de vapori, doze de nicotină sau non-nicotină.

Bateria se poate reîncărca pe orice USB cu ajutorul unui încărcător dedicat, încărcarea fiind semnalată de un led roşu iar încărcarea completă de un led verde.

Pe lângă baterie, un alt element nou este atomizorul. Acesta se reîncarcă periodic cu lichidul dorit ce poate avea diferite arome şi concentraţii de nicotină.

Pentru utilizarea ţigării electronice este necesară acum apăsarea unui buton minuscul în paralel cu inhalarea obişnuită.

Cum mă las de fumat

Dacă nu reuşiţi să scăpaţi de acest obicei pentru că trebuie neapărat să duceţi ceva la gură, atunci un pas îl poate constitui ţigara electronică.

Aceasta vă va crea baza psihologică necesară pentru a putea renunţa în timp la ţigările clasice din tutun.

A doua scuză pentru nu pot să mă las este dependenţa de nicotină. Dependenţa este adevărată în general şi aceasta poate fi eliminată scăzând treptat concentraţia de nicotină din lichidul pus în atomizor.

În momentul în care veţi ajunge să utilizaţi doar lichid aromat fără nicotină, atunci corpul va fi dezvăţat şi veţi fi gata chiar şi din acest punct de vedere să vă lăsaţi de fumat.Cum mă las de fumat? Ţigara electronică poate fi un pas publicat: 2022-03-08T08:01:31+00:00, actualizat: 2022-03-08T09:10:55+00:00 by Magazine Online Virtuale