Design auto pentru un aparat de bărbierit – Bolin Webb

Poate ai privit vreodată la aparatul de ras din propria baie. În mod sigur te-ai întrebat de ce produsul tău de bărbierit trebuie să arate în felul în care arată?

Are performanțele de care ai nevoie? Da, asta este important, însă şi componenta de design poate fi mult îmbunătățită, pentru că și modul în care arată aparatul tău de ras este foarte important.

Aparatele de ras Bolin Webb

Cu toate că nu există nici o legătură directă între accesoriile de ras și bolizii auto, Bolin Webb se afirmă prin îmbinarea celor două domenii. Nici un bărbat nu-și va rade barba cu 200 km/h, fie el pasionat de mașini sau nu, dar e plăcut să pretinzi că o faci.

Designerii de la Bolin Webb au acceptat provocarea de a aduce un nou suflu plin de inspirație și imaginație experienței bărbieritului cotidian, iar aparatele lor de ras R1 și R1-S sunt primele lor rezultate.

Bolin Webb R1

R1 are caracter, spirit, energie, dinamism și un echilibru al curbelor. Arată extraordinar și tinde spre perfecțiune.

Bolin Webb R1-S

R1-S reunește performanța și eleganța, combinate în mod natural într-un singur produs.

Bolin Webb demonstează că design-ul inspirat se poate aplica și în domeniul bărbieritului și al îngrijirii masculine.

Design auto pentru un aparat de bărbierit – Bolin Webb

Bolin Webb – In Fashion

Aparatele de ras R1 și R1-S sunt gândite și construite pentru a fi in fashion fără a face compromisuri în materie de design și ușurința cu care se folosesc.

Calitățile produselor Bolin Webb pot fi descrise în cuvinte precum aerodinamism, precizie, iar forma simplă a lamelor seamănă într-adevăr cu finisajele impecabile ale unui Ferrari, Aston Martin, Porsche și Jaguar sau cu silueta unui bolid de Forumula 1.

Caracteristici

Suprafața superioară din metal este acoperită într-un lac durabil, rezistent la zgâriere, cu rol protector pentru vopseaua aplicată. Dedesubt, se găsește o peliculă de cauciuc comod care asigură o poziție corectă a aparatului de ras în mână și respinge bacteriile.

Ușor de folosit, dar și de întreținut datorită suprafețelor igienice, aparatul de ras este mereu contemporan prin design și culorile special alese.

Seriile Bolin Webb R1 și R1-S sunt perfect compatibile cu rezervele de tip Gillette Mach 3 disponibile în lumea întreagă.Design auto pentru un aparat de bărbierit – Bolin Webb publicat: 2022-05-20T13:52:48+00:00, actualizat: 2022-05-20T14:59:29+00:00 by Magazine Online Virtuale