Binocluri profesionale

Sunteţi pasionat de vânătoare sportivă sau de turism extrem? Cu siguranţă, mai devreme sau mai târziu, necesitatea de a vedea mai clar ce se întâmplă la distanţă vă va determina să achiziţionaţi un binoclu profesional. Îi veţi simţi lipsa o dată, de două ori, iar a treia oară îl veţi avea mai mult ca sigur pentru că vă veţi convinge cât de mult vă dezavantajează lipsa lui.

Binoclul este un instrument optic net superior lunetei datorită efectului stereoscopic ce vă ajută să vizualizaţi mai uşor relieful imaginii şi să apreciaţi mai bine distanţa faţă de obiectele aflate la mare depărtare.

Nu căutaţi un binoclu profesional în magazinele cu jucării pentru copii! Asemenea instrumente optice profesionale se vor găsi doar în magazine specializate, unde pe lângă arme de vânătoare veţi găsi şi binocluri, lunete, monoculare, telemetre şi dispozitive Night Vision. În sprijinul dumneavoastră vă prezentăm câteva tipuri de binocluri, pentru o rapidă punere în temă înainte de a cumpăra.

Binocluri profesionale (1)

Cele mai scumpe binocluri se află în gama de produse Zeiss. Acestea au în plus şi o funcţie deosebită, numită telemetru, cu ajutorul căreia se poate măsura distanţa până la ţintă, în limita a 1200 de metri. Valoarea distanţei este afişată cu ajutorul LED-urilor pentru cea mai clară citire posibilă.

În cazul în care se doreşte măsurarea continuă a distanţei, de exemplu până la ţintele în mişcare, se poate utiliza funcţia automată Scan.

Binocluri profesionale (2)

Binoclurile EL Range au şi ele un preţ ridicat şi acest lucru relevă în mod clar, calitatea şi performanţele deosebite.

Se spune că El Range redefineşte echipamentul de vânătoare combinând optica de vârf extrem de clară cu funcţia de măsurare precisă, în condiţiile celei mai ridicate transmisii, a greutăţii scăzute şi a celui mai larg câmp vizual din această clasă.

Binocluri profesionale (3)

Binoclurile EL Swarovision şi SLC se pot achiziţiona la preţuri medii. La aceste modele s-au utilizat mai multe tehnologii de înaltă calitate Swarovski Optik, obţinându-se per ansamblu o fidelitate optimă a culorilor pe întregul spectru de lumină, imagini cu luminozitate mare şi contrast ridicat, câmp vizual mare, observaţii de calitate în condiţii de lumină slabă şi în crepuscul etc.

Binocluri profesionale (4)

Binoclurile Habicht se remarcă prin robusteţe, fiind uşoare şi extrem de solide. Acestea sunt rezistente la şocuri, murdărie şi praf, nu se aburesc datorită umplerii cu gaz inert, iar etanşarea lor rezistă până la adâncimi de 4 metri.

Binocluri profesionale (5)

Cele mai accesibile sunt binoclurile Bushnell. Multitudinea de modele, cu mărimi şi stiluri diferite, acoperă complet plaja de preţuri scăzute, fiind accesibile practic oricui, indiferent de buget!

Caracteristicile unui binoclu profesional nu sunt deloc puţine! Cel mai indicat este să cereţi sfatul unui specialist, iar acesta va putea fi găsit cel mai sigur într-un magazin de arme, pentru că doar acolo se vor aduce mereu ultimele modele cu cele mai noi tehnologii, iar vânzătorul va şti să vă răspundă calificat atunci când întrebaţi despre tipul de înveliş, tipul de sticlă, magnificaţie, focus, câmp vizual, sistemul de prisme şi multe, multe altele.Binocluri profesionale publicat: 2022-11-29T07:00:54+00:00, actualizat: 2022-11-29T07:56:36+00:00 by Magazine Online Virtuale