Cizme, ghete şi botine la modă!

Unul dintre magazinele preferate de încălţăminte este eMAG, un magazin cu produse de calitate ce a devenit una dintre cele mai mari comunităţi de fashion din România şi probabil fashion retailul nr. 1 în piaţa online.

Pentru a satisface toate preferinţele doamnelor şi domnişoarelor, produsele oferite aparţin atât unor branduri şi designeri cunoscuţi, cât şi unora new entry în fashion. Preţurile cizmelor, ghetelor şi botinelor sunt foarte accesibile iar raportul calitate/preţ este foarte bun.

Ghete de toamnă iarnă

Ghetele sunt comercializate într-o gamă variată de modele: cu toc sau cu talpa joasă, din piele întoarsă sau din piele ecologică. Ghetele călduroase sunt un must-have în fiecare toamnă iarnă aşa că trebuie să îţi reînnoieşti colecţia de ghete pentru a fi fresh, chic şi la modă!

Ghete

Botine de toamnă iarnă

Botinele, indiferent de înălţimea lor sau de materialul din care sunt confecţionate, constituie piesele de rezistenţă din sezonul rece…

Botine

Cizme de toamnă iarnă

Cizmele îmblănite şi călduroase, din piele naturală, piele ecologică sau din piele întoarsă, înalte sau peste genunchi, cu vârful ascuţit sau rotund, sunt oferite de asemenea aliniate perfect la noile tendinţe din sezonul rece.

Cizme

Sugestii de sezon

Cizmele pot fi combinate cu jeanşi, cu rochii scurte minimaliste şi cu veste din piele întoarsă.

Alegeţi în acest sezon botine în nuanţe de camel, maron sau burgundy şi botine accesorizate cu ţinte metalice sau catarame.

Ghetele pot fi combinate cu o ţinută casual, country sau rock pentru a obţine un look super modern!Cizme, ghete şi botine la modă! publicat: 2022-09-09T13:13:08+00:00, actualizat: 2022-09-09T13:51:00+00:00 by Magazine Online Virtuale