Karbonn Sparkle V – Un smartphone ieftin cu Android 6.0.1

Apărut relativ recent în magazine, am cumpărat acest telefon cu o oarecare reţinere specifică telefonelor de mărci mai puţin cunoscute, însă Karbonn Sparkle V Android One s-a dovedit a fi una dintre cele mai plăcute achiziţii din domeniul telefoanelor smartphone.

Preţul cu reducere a fost unul destul de mic, puţin peste 400 lei, iar performanţele erau mai mult decât mulţumitoare. Era momentul pentru trecerea la un procesor superior, performant, iar acest telefon dispunea de un procesor Quad Core ce funcţiona la frecvenţa de 1300 MHz. Răspunsul a fost cel aşteptat, toate aplicaţiile funcţionează rapid şi fără nicio problemă!

Cumpără acest Smartphone »
Telefon mobil Karbonn Android One Sparkle V, Dual Sim.

Conectivitatea sa este foarte bună. Telefonul Dual Sim funcţionează pe 2 benzi 3G şi pe 5 benzi 2G. Internetul este prins foarte bine atât în casă pe wireless, cât şi afară pe conexiune date. Am utilizat internetul foarte bine chiar şi pe laptop, având ca Hot-Spot acest telefon. Nu lipsesc GPRS, Bluetooth şi GPS.

Condiţia de upgrade a fost un display mai mare şi o memorie de minim 1 GB. Karbonn Sparkle V a fost cel mai potrivit, având 1 GB de memorie RAM, 4 GB memorie internă şi un display IPS LCD de 4,5 inch cu 16 milioane de culori.

La capitolul camere foto/video putem spune că telefonul dispune de o cameră frontală de 2 MP şi o cameră HD de 5 MP, cu blitz integrat. Senzorii Gyroscope, G-senzor, de proximitate, de lumină şi UV, întregesc mulţumirea achiziţionării acestui telefon performant la un preţ foarte convenabil.

Karbonn-Sparkle-V-Android-One

Vezi aici cât costă »

Când l-am cumpărat, Karbonn Sparkle V Android One avea instalat ultimul sistem de operare, Android 4.4 KitKat. Supriza mare însă era prevestită chiar în denumirea telefonului, Android One, şi aveam să aflăm că atunci când va apărea Android 5.0 Lollipop acest telefon îşi va face upgrade automat. Aşa s-a şi întâmplat, am avut Android 5.0, apoi 5.1, iar acum am Android 6.0.1 Marshmallow pe el şi funcţionează impecabil!


Karbonn Sparkle V – Un smartphone ieftin cu Android 6.0.1 publicat: 2015-05-25T04:23:22+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:14:52+00:00 by Magazine Online Virtuale