Cum găseşti rapid o piesă auto într-un magazin online

Dacă pe vremuri căutarea unei piese auto era foarte anevoioasă, astăzi există magazine online foarte bine puse la punct ce oferă filtre şi trepte de filtrare ce vă conduc pas cu pas către piesa dorită. Se poate încerca şi „pescuirea” din imensitatea internetului cu ajutorul motoarelor de căutare însă orice mic rateu vă poate lăsa rătăciţi şi fără niciun ajutor în continuare …

O soluţie mult mai bună este căutarea într-un magazin online specializat precum pieseautoshop.ro şi vă voi spune şi de ce. Decât să cautaţi un cod aproximativ şi să primiţi în căutări produse doar asemănătoare ce vă pot deruta sau depărta de la obiectiv, mai bine mergeţi pas cu pas şi sigur exact către piesa auto dorită. Cum se face asta?

Nu trebuie să tastaţi şiruri lungi ci doar să alegeţi din listele prestabilite doar ceea ce vi se potriveşte, respectiv marca, modelul, anul, combustibilul, motorul şi caroseria. La finalul primei filtrări veţi alege maşina şi deja se va selecta din toată baza de date tot ce aţi putea avea nevoie legat de maşina dvs.!

Cautare piese auto

Puteţi apasa butonul „Salvează maşina” şi nu va mai trebui să selectaţi iar în cazul că veţi căuta în viitor alte piese auto pentru maşina dumneavoastră. Următorul pas este selectarea categoriei şi subcategoriei în care se încadrează piesa căutată. Aveţi la dispoziţie butoane şi liste din care să alegeţi cât mai comod din listele gata structurate.

Cautare piese auto 2

Următorul pas este cel mai simplu şi constă în căutarea produsului în listă după producător şi parametrii potriviţi.

Cautare piese auto 3

Nu mai vă rămâne decât să verificaţi produsul în pagina cu detalii amănunţite şi să-l adăugaţi în coşul de cumpărături.

Aşadar este mult mai bine să căutaţi o piesă într-un astfel de magazin de piese auto pentru că veţi fi îndrumat şi ajutat practic pas cu pas să o găsiţi. În cazul în care totuşi nu veţi găsi piesa dorită, aici aveţi şansa de a cere piesa adresându-vă direct unui personal calificat. În plus în acest magazin veţi găsi piese auto originale dar şi de calitate alternativă – aftermarket, piese pentru majoritatea producătorilor importanţi de autovehicule dar şi pentru autovehicule mai scumpe sau mai rare. Toate acestea sunt posibile pentru că magazinul are parteneriate cu cei mai mari distribuitori şi importatori de piese auto din România.

Cum găseşti rapid o piesă auto într-un magazin online publicat: 2014-02-26T21:19:22+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:38:12+00:00 by Magazine Online Virtuale