Arctic – Cea mai ieftină combină frigorifică

Ca orice gospodină, îmi place să am permanent rezerva mea de carne în congelator, alături de diverse alte alimente congelate precum vinete, foi de viţă etc. Pe lângă mâncarea de zi cu zi ce o ţin la frigider, mai am şi alte preparate pentru copiii mei sau pentru diverşi musafiri. Totul banal până aici, însă într-una din zile am descoperit ceva apă în frigider iar alimentele parcă nu mai erau aşa reci. Nu am stat pe gânduri şi am apelat imediat la specialiştii casei…

După un studiu amănunţit în care au ţinut cont de înălţimea optimă, volumul necesar, consumul economic şi preţul cât mai mic, bărbaţii casei au ales şi comandat imediat o combină frigorifică Arctic cu înălţimea de 171 cm, volumul net total de 262 l şi clasa energetică A+. A doua zi am şi primit-o prin curier, aşadar totul a decurs foarte rapid şi toate alimentele au fost salvate!

Să vă spun acum de ce sunt eu mulţumită de Arctic: Combina frigorifică a fost achiziţionată la reducere, având astfel cel mai mic preţ de pe piaţă, aşa cum de altfel Arctic ne-a şi obişnuit în ultimii ani. Odată pusă în funcţiune, alimentele au fost congelate rapid şi prompt, legumele sunt acum reci, iar soţul zice că parcă şi berea este mult mai rece :)

Este bine să ştiţi că în congelator există un compartiment pentru congelare rapidă, primul dintre acestea permiţând congelarea accelerată a alimentelor. Pe uşi nu există mânere incomode în exterior de care să te loveşti, iar pe interior balcoanele transparente permit manevrarea şi păstrarea foarte comodă o sticlelor şi recipientelor mici.

Combina-frigorifica-Arctic-ANK275+

Interiorul mi l-am personalizat rapid cu ajutorul rafturilor mobile, spaţiul putând fi uşor reorganizat la nevoie în funcţie de tipul vaselor. Garnitura antibacteriană nu va mai fi o problemă din punct de vedere al igienei păstrării alimentelor datorită aditivilor speciali ce previn formarea bacteriilor. Combina frigorifică este foarte silenţioasă, iar consumul foarte mic de energie, pe care am dorit să-l avem pe termen lung, este asigurat de Arctic la Combinele frigorifice prin Clasa energetică A+, ce oferă faţă de aparatele frigorifice din clasa A o economie de energie de până la 24%!

Şi acum surpriza cea mai mare: Pe lângă că sunt ieftine (au cel mai mic preţ de pe piaţă) şi bune (nu am auzit niciodată de clienţi nemulţumiţi de Arctic), combinele frigorifice Arctic beneficiază acum şi de garanţie pe termen foarte lung, garanţia standard de 2 ani fiind extinsă la 5 ani fără costuri suplimentare!Arctic – Cea mai ieftină combină frigorifică publicat: 2020-03-09T09:13:46+03:00, actualizat: 2020-03-09T10:10:26+03:00 by Magazine Online Virtuale