DVR Black Box H198 – Cea mai ieftină cameră video auto

În ultima vreme constatăm o creştere a vânzărilor de camere video auto, iar acest lucru ne duce cu gândul că tot mai mulţi şoferi au înţeles utilitatea acestora. Călătoria alături de un „martor ocular” ce veghează în permanenţă a devenit mai mult o necesitate decât un lux, iar lucrurile par a se amplifica în acest sens. Un alt motiv al creşterii vânzărilor este preţul tot mai mic, aparatele devenind pe parcurs din ce în ce mai accesibile.

În cazul în care sunteţi interesat de o cameră video ieftină pentru automobil, atunci una dintre soluţii este camera DVR Black Box H198, cea mai ieftină cameră video pentru automobil ce se poate achiziţiona acum, la reducere, cu doar 78 lei! La un asemenea preţ, accesibil realmente oricărui buzunar, camera auto DVR are performanţe mai mult decât mulţumitoare! În primul rând camera filmează în mod HD 720p, pe o rezoluţie foarte bună de 1280×960 (1,3 Mp). Unghiul larg de 120 grade acoperă un câmp optim de filmare în faţa automobilului.

Camere-video-auto-1

Pentru vizualizarea locală aveţi la dispoziţie un ecran TFT LCD de 2,5 inch ce poate fi rotit după preferinţe şi necesităţi. Pe display se află 4 butoane pentru navigarea prin meniul camerei. Pentru sunet camera este dotată atât cu difuzor cât şi cu microfon, ambele încorporate în aparat. Filmările se pot stoca pe carduri de până la 32 GB, compatibile fiind cardurile MicroSD şi MicroSDHC. Pornirea, întreruperea şi oprirea înregistrării se fac extrem de simplu printr-o simplă apăsare de buton.

Pentru filmările nocturne camera video dispune frontal de 6 led-uri cu infraroşu. Tunul cu infraroşii astfel format va permite filmări miraculoase pe timpul nopţii şi în zonele întunecate. Acumulatorul intern este de tip Litiu-Ion cu 1020 mAh, modelul BL-5C fiind unul extrem de popular şi foarte ieftin dacă va trebui vreodată schimbat. Întreg ansamblul este de altfel foarte mic şi nu ocupă spaţiu inutil, dimensiunile sale fiind de doar 11x6x2 cm!

Camere-video-auto-2

Dacă doriţi să cumpăraţi camera video auto DVR Black Box H198 este bine să ştiţi că ea vine însoţită de suportul pentru parbriz, de încărcătorul auto şi de cablul USB. După punerea în funcţiune nu vă mai rămâne decât să profitaţi de funcţiile sale avansate, de înregistrarea ciclică (cu ştergere automată), de filmarea nightvision şi de înregistrarea inteligentă activată doar la detectarea vreunei mişcări.DVR Black Box H198 – Cea mai ieftină cameră video auto publicat: 2015-10-19T15:27:35+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:12:01+00:00 by Magazine Online Virtuale