Minighid: Cum să cumperi o maşină de spălat nouă cu doar 500 lei!

Astăzi vă prezint un minighid ce vă va ajuta să cumpăraţi o maşină de spălat la cel mai mic preţ posibil! Personal am reuşit performanţa de a cumpăra o maşină slim, foarte bună, cu doar 500 lei! Iată paşii necesari:

Acţionează la momentul oportun!

Cel mai bun moment pentru a schimba maşina de spălat este atunci când aceasta dă primele semne de oboseală. Nu aştepta până când se defectează de tot! Pune în balanţă din timp costul reparaţiilor, disconfortul, gradul de uzură generală, viitorul funcţional şi calitativ… Nu eşti mulţumit? Începe imediat studiul cumpărării unei noi maşini de spălat! Plus că acum încă mai poţi recupera nişte bani…

Fă-ţi singur, din start, o reducere de până la 40%!

Valorifică vechea maşină de spălat! Chiar dacă este într-o stare precară, maşina veche încă valorează bani! Anumite firme, în cazul în care cumperi o masina de spalat rufe de la ei, oferă pe maşina veche – în sistem Buy Back – 100 lei! Mai mult, în timp ce studiezi şi aştepţi oferte, poţi încerca din timp să o vinzi pe internet la un preţ mult mai mare! Personal am reuşit să o vând la preţul de 300 lei!

Alege cea mai bună maşină de spălat!

Stabileşte bugetul maxim şi cerinţele tehnice, apoi caută prin toate magazinele online. Eu am fost dispus să ofer maxim 1000 lei pe o maşină de spălat, iar condiţiile erau: slim, 6Kg, silenţioasă, afişaj cu ceas. Vei avea de ales într-un final, de exemplu, între o maşină de spălat Arctic, una Indesit şi una Beko. Nu lua decizia finală decât după ce ai analizat câteva review-uri cum sunt pe acest site, după ce ai citit toate comentariile altor cumpărători, după ce ai vizionat clipuri cu aspectul, funcţionarea şi sunetele noii maşini de spălat, şi după ce ai consultat diverse topuri cu mărci şi producători.

Maşină de spălat rufe Beko

Caută oferta ideală!

Ai ales cea mai bună şi fiabilă maşină de spălat, ok. Acum caută şi cel mai mic preţ la acest model, cu răbdare, periodic, în cele mai renumite magazine care fac reduceri reale… Eu am reuşit să o cumpăr la cel mai mic preţ din ţară, din ultimele luni, la acel model şi la alte modele şi mărci care aveau aceleaşi caracteristici! Nici de Black Friday nu a scăzut preţul aşa de mult! Deci se poate, trebuie doar să cauţi şi să aştepţi!

Fii vigilent şi isteţ!

Nu spun o noutate: preţurile variază permanent, se umflă apoi se reduc fals, cu sau fără Buy Back… Memorează preţurile şi fă slalom printre capcanele magazinelor! Modelul ales de mine, peste tot creştea până la 1050-1150 lei apoi scădea până pe la 950 de lei! Într-o zi am ochit un preţ minim de 800 lei! Ofertă de moment! M-am deplasat în magazinul fizic şi acolo surpriză: preţ 950 lei! Acolo nu era ofertă! Am revenit şi am dat frumuşel comanda online, la acelaşi magazin, însă cu doar 800 lei.

Punct ochit, punct lovit!

Asta am vrut şi asta am reuşit! Maşină de spălat nouă cu doar 500 lei! De la 1050-1150 lei preţ normal, am urmărit şi memorat preţul redus mediu de 950 lei şi am acţionat doar când reducerea a fost maximă iar preţul a coborât la 800 lei! Cum am vândut bine şi maşina veche, de am luat 300 lei pe ea, nu a mai rămas să dau decât 500 lei pentru o maşină nouă Beko, slim, silenţioasă, 6 Kg, clasa A++, 1000 rpm, inox, spălare rapidă, ajustarea parametrilor din programe, afişaj pentru etape şi temporizări… adică exact ceea ce poţi face şi tu dacă urmezi aceşti paşi!Minighid: Cum să cumperi o maşină de spălat nouă cu doar 500 lei! publicat: 2016-11-30T15:19:48+00:00, actualizat: 2017-11-07T11:58:31+00:00 by Magazine Online Virtuale