Merită să cumperi o saltea dintr-un magazin online?

Achiziţia unei saltele este, fără doar şi poate, o achiziţie destul de sensibilă. Sunt multe detalii de care trebuie să ţii cont iar acest obiect, atât de folosit de către orice persoană, poate să decidă pe termen mai lung sau mai scurt sănătatea persoanei care îl foloseşte. Sunt motive pentru care, atunci când achiziţionezi o saltea, trebuie să îi acorzi o atenţie sporită.

În ultimii ani, cumpărăturile online au devenit extrem de apreciate, indiferent de vârstă, sex sau orientare politică. Pur şi simplu, aproape fiecare om prefera să cumpere produse din confortul propriei case, în detrimentul unei achiziţii dintr-un magazin fizic. Este şi cazul saltelelor, iar dovadă stau numeroasele magazine (vezi aici) care se axează pe un singur produs principal: salteaua. Rămâne însă o întrebare: Cât de eficient este să achiziţionezi o saltea online? Vom încerca să răspundem la această întrebare, scoţând în evidenţă părţile bune şi părţile mai puţin bune aduse de o achiziţie online de saltea.

Dezavantaje achiziţie online

Evident, există dezavantaje, însă nu sunt chiar atât de mari şi de multe precum ai crede. Primul dezavantaj este faptul că nu poţi testa salteaua înainte de a o achiziţiona, lucru care poate să fie extrem de convingător în favoarea unei achiziţii fizice. De asemenea, nu ai o viziune exactă asupra dimensiunilor pe care le are salteaua şi nu poţi descoperi calitatea materialelor. La fel de adevărat însă, este faptul că din ce în ce mai multe magazine, cum ar fi Expert Saltele, permit returnarea produselor cumpărate în cazul în care nu sunt pe placul tău, aşadar, o achiziţie online nu poate fi asociată cu un risc.

Avantaje achiziţie online

Dacă ne raportăm la avantaje, acestea sunt destul de mari:

– Diversitate. Într-un magazin special dedicat saltelelor, cum este Expert Saltele, poţi descoperi sute de modele de saltele, care mai de care mai interesante. Realizate pe bază de arcuri, spumă cu memorie, cauciuc natural sau diverse alte materiale, saltelele dintr-un magazin online îţi pot oferi posibilitatea unei achiziţii perfecte.

Saltea-Memory-Superortopedic

– Economie de timp. „Time is money” iar acest lucru este din ce în ce mai clar în societatea din care facem parte. Cu cât pierzi mai mult timp făcând ceva, neproductiv, cu atât ratezi mai multe şanse de a face bani. Astfel, dacă îţi doreşti să economiseşti timp cel mai bine este să comanzi online. Pierzi doar câteva minute, nu zile întregi.

– Economie de energie. Salteaua este un obiect voluminos, pe care îl cari cu mare greutate. Este adevărat că există magazine care oferă transport gratuit, însă dacă alegi să o cari tu, s-ar putea să ai ceva probleme. Pe lângă asta, îndoirea sa poate să ducă la o uzură rapidă, lucru pe care nu ţi-l doreşti. Dacă alegi să comanzi online, salteaua ajunge la tine acasă, fără să te solicite din punct de vedere fizic.

– Economie de bani. Nu în ultimul rând, o comandă online poate să însemne o soluţie mai ieftină. Fără magazine aflate în centrele oraşelor, fără chirii exorbitante şi fără un număr mare de angajaţi, magazinele online îşi permit un adaos comercial mai mic, deci automat îşi permit să îţi ofere saltele mai ieftine.

Cuvântul de ordine, atunci când vine vorba despre comanda online, este „Economie”. Aşadar, dacă vrei să economiseşti, trebuie să cumperi din acest mediu.Merită să cumperi o saltea dintr-un magazin online? publicat: 2016-01-17T16:40:07+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:10:00+00:00 by Magazine Online Virtuale