Vrei să te epilezi singură acasă? Iată tot ce ai nevoie pentru epilare

Indiferent că îţi place mai mult intimitatea de acasă, sau că doreşti să faci economii de bani, dacă te-ai decis să te epilezi acasă, noi te vom ajuta şi îţi vom spune tot ce ai nevoie pentru a trece cât mai repede la treabă. Iată ustensilele pe care trebuie să le procuri pentru epilare:

1. Ceara pentru epilat

Atunci când vorbim de epilare, subiectul numărul 1 este ceara pentru epilat. Cu ajutorul ei vei îndepărta pilozitatea din zonele dorite şi de aceea trebuie să-i acorzi o atenţie sporită. Ceara este de mai multe tipuri: elastică, tradiţională sau liposolubilă – de unică folosinţă. În funcţie de încălzitor va trebui să cumperi ceara compatibilă. Şi ca să îţi facă plăcere, poţi alege culoarea, aroma şi extractul natural din componenţă. Numele produsului spune tot: ceară cu Aloe Vera, Chocolate, Honey, Milk, Azulene etc.

2. Încălzitorul de ceară

Pentru a aplica ceara comandată, aceasta trebuie să fie mai întâi topită. Încălzirea până la subţiere se face cu ajutorul unui aparat numit încălzitor de ceară. Acesta trebuie să fie compatibil cu tipul de ceară, aşadar atunci când îl comanzi ţine cont de tipul de ceară preferat. Încălzitoarele electrice pentru acasă, de regulă, sunt mici – de tip roll-on, însă poţi achiziţiona şi unul mai deştept, profesional, pentru ceară şi parafină, sau unul mai mare termostatat, cu una sau două cuve, sau unul dublu sau triplu pentru 2-3 persoane, dacă este cazul.

3. Spatula pentru epilat

Alături de cele două de mai sus mai este necesară o mică ustensilă, spatula pentru epilat. Acesta este de regulă din lemn, uşoară, şi o vei folosi pentru a amesteca şi pentru a nu interveni cu degetele asupra zonelor unde aplici sau ai aplicat ceara. Sunt ieftine şi de unică folosinţă.

Piele extrem de fină după epilare

4. Hârtia pentru epilat

Dacă utilizezi ceară de unică folosinţă vei avea nevoie de hârtie pentru epilat. Hârtia e tăiată la lungimi standard şi o poţi comanda în pachete de 50 sau 100 de bucăţi, dar o poţi comanda şi sub formă de rolă. Ca şi spatula, hârtia de epilat este de unică folosinţă, iar din motive de igienă nu trebuie refolosită!

5. Uleiul după epilat

Cu toate cele de mai sus şi cu puţină îndemânare ai şi terminat epilarea, comod şi la tine acasă. O vei face când doreşti şi de câte ori doreşti. Doar ceva îţi mai trebuie neapărat la final, uleiul după epilat. Acesta trebuie să întregească luxul de acasă, deoarece după epilare, prin masare, îndepărtează eventualele reziduuri, produce un puternic efect calmant asupra pielii şi lasă la final o piele extrem de fină. Un bun exemplu este uleiul după epilat cu eucalipt, dar se găsesc şi uleiuri cu muşeţel, mentă, Aloe Vera, gălbenele etc.Vrei să te epilezi singură acasă? Iată tot ce ai nevoie pentru epilare publicat: 2017-11-27T06:05:47+00:00, actualizat: 2017-11-27T07:03:54+00:00 by Magazine Online Virtuale