Alegerea unui inel de logodnă cu diamante

Trăiţi una dintre cele mai frumoase clipe din viaţa dumneavoastră, logodna? Înseamnă că este momentul achiziţionării celui mai gingaş obiect ce va uni într-un prim pas cele două iubiri, inelul de logodnă. Dacă vă doriţi ca efectul să fie maxim, atunci cea mai potrivită alegere este un inel de logodnă cu diamante. Cum să alegeţi acest simbol mic, dar valoros şi plin de semnificaţie, vă vom sfătui chiar acum.

Inelul de logodnă va fi dăruit într-unul din momentele de vârf ale iubirii şi va rămâne una dintre primele şi cele mai frumoase amintiri din viaţa cuplului, de aceea nu trebuie să faceţi rabat de la calitate. Nu este deloc momentul propice pentru a oferi banalităţi! Oferind un inel de logodnă cu diamante veţi citi garantat bucuria şi aprecierea pe chipul iubitei pentru că obiectul valoros va transmite un mesaj clar al sentimentelor dumneavoastră.

Valoros înseamnă scump, iar scump înseamnă înaltă calitate! Aici intervine un prim sfat: ce aţi zice de o bijuterie cu diamante de înaltă calitate, realizată în Londra de un producător cu 40 de ani de experienţă în domeniu? Asemenea inele de logodnă cu diamante se pot găsi în magazinul online RoyalDiamante.ro, iar sfatul nostru este argumentat cu garanţia de 5 ani oferită pentru orice defect de fabricaţie şi faptul că vă sunt oferite doar bijuterii cu diamante unice, de înaltă calitate, de la un respectat producător in-house, la preţuri care sunt cu până la 60% mai mici decât aţi plăti într-un magazin fizic.

Inele-de-logodna-cu-diamante-00

Când achiziţionaţi inele de logodnă cu diamante solicitaţi certificatul de diamant internaţional, raportul marcării ANPC şi documentul de evaluare eliberat de un expert. Inelele trebuie să le primiţi în cutii de lux, cu design deosebit şi calitate garantată.

Asiguraţi-vă când achiziţionaţi inelul dintr-un magazin online ca site-ul este de încredere. De exemplu, magazinul recomandat este certificat Trusted şi SSL, adică respectă legislaţia în vigoare şi bunele practici în comerţul electronic, iar datele personale vă sunt în siguranţă pe toată perioada cât vă aflaţi pe acel site.

Este bine să ştiţi şi alte câteva aspecte legate de comandarea la distanţă a inelelor de logodnă cu diamante. Puteţi cere gratuit trimiterea unui măsurător de inele pentru a afla mărimea exactă a inelului prin măsurare pe viu şi chiar trimiterea a trei mostre de inele pentru a compara şi alege modelul potrivit, în intimitate şi confort la domiciliu. Este disponibil şi un serviciu de design personalizat cu ajutorul căruia puteţi crea un model unic pornind de la orice idee personală. Referitor la plată, aceasta se poate efectua cu avans şi ramburs, sau se poate efectua în rate fără dobândă la multiple bănci. În speranţa că aţi reţinut toate aceste aspecte vom trece la alegerea modelului de inel.

Inele-de-logodna-cu-diamante-0

În funcţie de preferinţe, puteţi alege un inel cu un singur diamant (inel de logodnă cu diamant solitaire) sau cu mai multe diamante (inel de logodnă cu un diamant solitaire plus alte diamante pe lateral, inel de logodnă cu trei diamante, inel de logodnă cu trei diamante plus alte diamante pe lateral, inel de logodnă cu diamante cluster etc).

Inele-de-logodna-cu-diamante-1

Materialul preţios din care va fi confecţionat inelul propriuzis va definitiva alegerea inelului de logodnă, acesta putând fi ales dintr-o selecţie de metale preţioase precum: aur alb, aur galben, platină şi paladiu. Nu vă mai rămâne în final decât să solicitaţi gravura cu laser pe interiorul inelului utilizând fontul dorit, să cereţi discreţie pe parcurs şi să-l ascundeţi cu mare grijă după livrare până când, într-un moment romantic, într-o atmosferă încărcată de sentimente şi emoţie, îl veţi dărui persoanei alături de care veţi dori să vă trăiţi întreaga viaţă…Alegerea unui inel de logodnă cu diamante publicat: 2018-05-13T08:22:01+00:00, actualizat: 2018-05-13T10:02:11+00:00 by Magazine Online Virtuale