MXQ TV Box – un Mini PC Media Player accesibil şi performant

Într-o lume în care tehnologia evoluează vertiginos şi în care miniaturizarea, economia de spaţiu şi economia de energie sunt condiţii obligatorii, spunem încă de pe acum Adio! bătrânelor DVD playere şi Bun venit! noilor Media playere de tip mini PC Android. Micuţ, capabil şi programabil să facă aproape orice, noul mini PC va rămâne probabil multă vreme la putere pentru că nu prea se întrevede la orizont un alt tip de aparat care să-l detroneze prea curând.

Unul dintre cele mai accesibile media playere Android este Mini PC-ul Android TV Box MXQ S805, un media player Full HD Quad Core ce se poate găsi la ofertă având un preţ mai mic de 300 lei. Este soluţia ideală de media player pentru orice tip de televizor, iar în cazul în care nu dispuneţi de un Smart TV atunci aceasta este şi soluţia cea mai ieftină de a rezolva acest neajuns.

Mini PC-ul Android Media Player MXQ dispune de 1 procesor A5 Quad Core la 1,5 GHz şi de un procesor grafic Quad Core Mali-450 cu accelerare 3D, ambele mai mult decât suficiente pentru redarea oricăror filme 2D şi 3D Full HD 1080p. Sistemul de operare Android 4.4.2 operează lejer în spaţiul disponibil, respectiv în memoria DDR3 de 1 GB, hardul Flash intern de 8 GB şi memoria externă de tip card SD sau microSD de până la 32GB.

Mini-PC-Android-Media-Player-MXQ-2

Partea de conexiuni sporeşte viteza de conectare şi totodată satisfacţia de utilizare. Internetul poate ajunge acum în TV cu pierderi zero şi viteză maximă prin cablul de reţea cu mufă RJ45, sau pe calea wireless prin canalele Wi-Fi. Conectarea cu televizorul se face prin HDMI, mufa situându-se în spate alături de AV şi SpDif. Pentru alte surse de stocare puteţi utiliza una dintre cele 4 mufe USB la care puteţi conecta stick-uri de memorie sau hard disk-uri externe. Tot pe USB-uri sunt suportate tastatura şi mouse-ul local, sau pot fi conectate kituri de tastură şi mouse wireless. Telecomanda este inclusă desigur în pachet.

Mini-PC-Android-Media-Player-MXQ-1

Acestea fiind spuse poate să înceapă distracţia şi nu vă veţi plictisi garantat! Filme, videoclipuri, muzică, poze, documente, internet, email, socializare, jocuri, radio, mii de aplicaţii, toate pot fi vizionate, descărcate, instalate şi utilizate având acest Mini PC Media Player Android TV Box MXQ S805.MXQ TV Box – un Mini PC Media Player accesibil şi performant publicat: 2015-10-29T05:59:48+03:00, actualizat: 2017-11-07T12:11:45+03:00 by Magazine Online Virtuale