Pantofi şi sandale cu flori pentru fete trendy

Despre pantofii de damă coloraţi se vorbeşte tot mai mult în ultima vreme şi asta pentru că aceştia aduc un plus de eleganţă persoanei ce-i poartă. Efectul este extrem de vizibil şi are ca urmare atragerea privirilor pline de simpatie…

Pantofii de damă şi sandalele cu modele florale au făcut furori pe podiumurile de modă. Pe lângă unicate au apărut pe piaţă şi piese în serie mică de foarte mare succes. Pantofii coloraţi cu toc înalt se potrivesc la fel de bine atât cu rochii cât şi cu jeanşi, iar sandalele se pot purta cu rochiţe sau cu pantaloni scurţi. Toate sunt versatile şi foarte elegante!

Abandonaţi măcar din când în când monotonia unei singure culori şi încercaţi ceva viu colorat şi foarte atrăgător. O bună alegere ar putea fi modelele de pantofi de damă precum Lolly-pop, Picasso, Charm, Champagne sau Kimm, cu toc şi print floral în culori diverse şi cu fundal predominant roz, mov, bleu, roşu, negru, maro, auriu etc.

Pantofi-dama-cu-flori

La fel şi în cazul sandalelor Mambo, în culori bleu, alb, coral etc. Vârful ascuţit şi tocul stiletto vor alungi picioarele, vor lăsa impresia că sunteţi mai înaltă şi vor accentua formele făcându-vă să vă simţiţi modernă, feminină, fresh şi plină de stil.

Sandale-dama-cu-flori

Echipaţi-vă cu pantofi şi sandale colorate în modele cu flori şi veţi reuşi cu siguranţă sa impresionaţi pe cei din jur, fiind sexy atât la întâlnirile cu prietenii cât şi la evenimentele importante. Orice garderobă ar trebui să includă măcar o pereche de pantofi de damă coloraţi chic şi o pereche de sandale cu flori în trend, pentru că asemenea accesorii vor da garantat o personalitate aparte întregii dumneavoastră ţinute.Pantofi şi sandale cu flori pentru fete trendy publicat: 2017-11-22T15:37:01+00:00, actualizat: 2017-11-22T15:57:08+00:00 by Magazine Online Virtuale