Vetter – Huse şi accesorii de calitate superioară

Industria de accesorii pentru telefoane şi tablete a cunoscut o dezvoltare incredibilă. Dacă în anii trecuţi, era oarecum normal şi suficient să ai un telefon şi atât, în zilele noastre lucrurile nu mai stau chiar aşa pentru ca telefonul nu mai poate exista fără accesorii. Fiind parte din imaginea ta, pe stradă, la serviciu şi în orice colectivitate, telefonul trebuie accesorizat, atât la cumpărare cât şi mai apoi pe parcurs, cu accesorii practice şi de calitate tot mai bună.

Competiţia din domeniu îşi spune deja cuvântul, aşadar apar mereu accesorii tot mai bine gândite şi bineînţeles accesorii premium. Acum poţi avea un mare plus cumpărând accesorii moderne şi luxoase, ce îmbina tot mai practic şi plăcut tehnologia cu designul.

Ne vom îndrepta astăzi atenţia asupra noilor produse Vetter deoarece brandul este dedicat în special persoanelor pasionate şi interesate de accesorii premium pentru telefoane mobile şi tablete. Gama de produse acoperă întreaga plajă de accesorii necesare cum ar fi: acumulatori, huse, accesorii auto şi de călătorie, cabluri şi adaptoare, folii protectoare etc.

Răsfoim catalogul mai întâi la cele mai căutate produse, husele, acestea ridicând şi cele mai mari pretenţii în alegere. Descoperim că avem de unde alege produse de calitate, husele fiind de foarte multe tipuri: Ecoline, Smart, Soft Pro, Flip, Clip-On, Ultra-Tough, Smart Frame, Seasons, Leather etc.

Huse-telefon-01

Privindu-le, te gândeşti imediat cum ai mai putea utiliza un telefon cu o carcasă clasică şi „de duzină”, neprotejată pe deasupra, când ai putea ţine în mână o bijuterie de telefon, accesorizat într-un mod care te va face să te simţi mult mai bine, chiar unic printre cei din jur!

Huse-Vetter-05

Jocul transparenţei, culorile inspirate şi alese cu bun gust, materialele rezistente, toate par a fi în pas cu cele mai noi tendinţe ale modei. Accesoriile Vetter sunt proiectate să reziste chiar mai mult decât originalele, lucru valabil atât pentru materialele de confecţionare cât şi pentru acumulatori, iar designul acestora te conduce la ideea că sunt proiectate de aceiaşi specialişti care au conceput iPhone şi iPad.

Huse-telefon-02

Acumulatorii conţin în interior celule fabricate de cei mai buni producători la nivel mondial, fapt ce garantează o autonomie excelentă, iar funcţionalitatea este garantată prin teste riguroase efectuate asupra fiecărui acumulator, încă de la ieşirea de pe banda de producţie. Calitatea este dată şi de circuitele avansate de protecţie şi control, care vor asigura continuu o încărcare optimă şi vor elimina riscurile de supraîncărcare sau scurtcircuit. Şi reţineţi, aici nu vorbim de simple baterii în cutiuţe, ci de nişte acumulatori aparte ce vă vor indica nivelul de energie înmagazinat reflectând, după caz, una dintre cele şapte culori ale curcubeului!

iCharge-X-Light

Calitatea şi caracteristicile superioare se pot remarca la fiecare produs în parte: acumulatorii au eficienţă energetică sporită şi finisaje de lux, încărcătoarele rapide pot încărca până la 3 aparate deodată, iar acumulatorii externi au tehnologie inteligentă ce detectează automat dispozitivul pe care îl încărcaţi; după model, unele huse sunt ultra-rezistente, altele conţin tehnologia Air Cushion pentru protecţie împotriva şocurilor; unele huse sunt confecţionate din materiale ce împiedică alunecarea, altele mai speciale Ultra Thin sunt confecţionate din aluminiu şi protejează eficient împotriva şocurilor şi zgârieturilor; husele 2 în 1 au suport magnetic pentru o detaşare uşoară a învelişului exterior dar permit păstrarea efectului de protecţie Clip-On slim chiar şi după detaşare; husele Hand Made sunt confecţionate manual de către artizani cu experienţă, din piele de cea mai bună calitate, într-o paletă generoasă de texturi şi tipare plăcute şi unice, şi lista poate continua… Vestea bună este că produsele au pătruns deja pe piaţa românească şi se pot achiziţiona chiar în acest moment de la eMAG.Vetter – Huse şi accesorii de calitate superioară publicat: 2015-07-28T16:28:05+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:13:12+00:00 by Magazine Online Virtuale