Aparat foto Nikon cu obiectiv super-telefotografic

Obţinerea imaginilor extraordinare nu se poate realiza decât cu ajutorul unor aparate foto scumpe şi performante. Aparatul foto DSLR Nikon este alegerea mai mult decât potrivită în acest scop. Cu rezoluţii de până la 36 Mp puteţi obţine fotografii extrem de clare şi bogate în informaţie având rezoluţii foto de până la 7360 x 4912 px !

Tehnologiile aparatelor Nikon vă ajută să efectuaţi fotografii şi filmări de înaltă calitate cu niveluri de profunzime fără precedent şi cu o gradaţie superbă a tonurilor. Au sistem de focalizare automată de top în 11-51 puncte, permit fotografieri de până la 4 frame-uri pe secundă (fps) şi permit fotografierea discretă şi silenţioasă după caz. Bliţul este automat, cu ridicare automată, şi suportă mai multe moduri de sincronizare. Conexiunile sunt: USB, HDMI, audio, telecomandă, ethernet fără fir.

Cumpără un Aparat Foto Nikon performant »
Aparate foto D-SLR Nikon.

Aparat foto Nikon

Odată cu aparatul trebuie să achiziţionaţi şi obiectivul care se potriveşte cel mai bine cu ceea ce doriţi să imortalizaţi sau să surprindeţi. Motoraşul obiectivului efectuează focalizarea automată foarte rapid şi este deosebit de silenţios. Aparatele fotografice Nikon asigură imagini stabile chiar şi când fotografiaţi cu aparatul ţinut în mână, iar fotografierea se efectuează cu focalizare la extrema super-telefotografică.

Obiectiv-Nikon-18-300-2

Cumpără un Obiectiv Nikon »
Obiective foto Nikon.

Distanţa de focalizare poate fi incredibil de extinsă, de exemplu 18-300 mm, ceea ce înseamnă ca puteţi acoperi astfel o întreagă excursie cu un singur obiectiv. Observaţi în imaginea de mai sus capabilităţile unui asemenea obiectiv şi reţineţi că cele mai performante obiective au zoom puternic şi o mare acoperire de la unghiul larg la unghiul super-telefotografic !Aparat foto Nikon cu obiectiv super-telefotografic publicat: 2016-08-16T03:39:58+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:08:05+00:00 by Magazine Online Virtuale