Serioux Surya Reaction – Cea mai ieftină tabletă cu tastatură

Utilizatorii de tablete sunt de două tipuri: pe de-o parte sunt cei care le utilizează foarte rar, iar atunci când o fac tastează pe ici-colo apoi le închid, iar de cealaltă parte se află cei care le utilizează des şi intens, tastând foarte mult. Dacă cei din prima categorie pot alege fără probleme dintr-o gamă variată de tablete cu preţ mic, cei din a doua categorie se lovesc adesea de tastarea dificilă pe ecran ceea ce le frânează foarte mult viteza de lucru.

Tableta Serioux Surya Reaction vine în ajutorul celor ce s-au obişnuit „iremediabil” să lucreze doar cu tastatura. Nu veţi mai aştepta reacţia ecranului pentru tastarea pe display, ci veţi avea la îndemână non-stop toate tastele, inclusiv butoanele Esc, Backspace, F1-F10, Caps Lock, tastatura numerică, săgeţile Sus-Jos, Stânga-Dreapta, adică întreaga tastatură cu care v-aţi obişnuit atât de mult. Editarea documentelor, căutarea pe internet şi mai ales controlul jocurilor, toate se pot face acum în modul clasic.

Serioux Surya Reaction are o tastatură fizică ataşată astfel încât să puteţi lucra pe ea exact ca pe un mini-laptop, dar veţi putea detaşa oricând husa şi tastatura pentru a lucra în continuare ca pe o tabletă standard. Astfel, pe lângă o tabletă cu tastatură ieftină şi performantă, veţi avea în plus şi un mini-laptop ieftin dar cu o caracteristică specială, aceea de touchscreen.

Tableta-Serioux-Surya-Reaction

V-am recomandat această tabletă cu tastatură nu oricum, ci pe cea mai ieftină de acest tip, fiind de 3 ori mai ieftină decât o tabletă similară Asus Transformer, iar când am spus tabletă performantă, să ştiţi că nu am glumit!

Tableta Serioux Surya Reaction (SMO10QC3G) este echipată cu un procesor foarte capabil şi rapid (Quad Core, 1,3 GHz) şi funcţionează pe sistemul de operare Android 4.4 (KitKat). Memoria RAM este încăpătoare şi de ultimă generaţie (1 GB, DDR 3), iar spaţiul de stocare este generos (8 GB). Chipset-ul grafic (Mali 400 MP) afişează informaţia pe un display HD cu diagonală mare de 10,1 inch, ideală pentru filme şi jocuri, având rezoluţia de 1024 x 600 pixeli, precum cea a unui netbook. În aceste condiţii tableta face faţă cu brio chiar şi celor mai noi jocuri şi aplicaţii apărute. Nimic nu lipseşte din dotarea tabletei, următoarele fiind de asemenea prezente: cameră web faţă, cameră web spate, microfon, USB, senzor de gravitaţie, Bluetooth, Wireless, 3G şi GPS.Serioux Surya Reaction – Cea mai ieftină tabletă cu tastatură publicat: 2015-04-27T03:36:05+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:15:46+00:00 by Magazine Online Virtuale