Odys Trendbook 14 – O bijuterie de laptop pentru călătorii

Există momente când îţi doreşti să nu cari după tine un laptop greu şi uriaş, doar pentru o eventuală căutare pe net de care ai avea nevoie, sau pentru o banală conversaţie pe care ai vrea totuşi să o ai atunci când eşti plecat de acasă un timp ceva mai îndelungat. Soluţia este un laptop ieftin, mic şi uşor, estetic şi performant… adică un Odys Trendbook 14!

O bijuterie de laptop pentru călătorii

Încă de la prima analiză tehnică, Odys Trendbook 14 a ieşit în evidenţă prin performanţele sale mai mult decât mulţumitoare, fiind recomandat în primul rând în cazul călătoriilor.

Într-o călătorie, un display (mediu) de 14 inch este probabil cel mai indicat, fiind mult mai mare decât unul (mic) de 10 inch şi preferat în acelaşi timp în locul unuia (prea mare) de 17 inch. Aşadar, nu veţi sta aplecaţi asupra lui şi nici nu îl veţi căra într-o geantă voluminoasă!

Un alt aspect foarte important într-o călătorie este ca laptopul să nu se „târâie” şi să nu vă creeze nervi aşteptând timp îndelungat diverse operaţii banale. Aici Odys Trendbook 14 face un pas înainte şi iese în evidenţă cu procesorul său Quad Core! Acum, dacă aţi pornit din greşeală sau dacă aveţi nevoie să ruleze 2-3 aplicaţii în acelaşi timp, vă veţi putea continua liniştiţi dialogul pe Facebook sau Skype fără probleme.

Vă doriţi ca bateria să ţină mult, să fie uşor şi compact şi nu în ultimul rând atunci când utilizaţi laptopul în public sau într-un loc select, acesta să arate impecabil şi să iasă în evidenţă pe cât posibil, fiind diferit de celelalte laptopuri din preajmă. Odys Trendbook 14 are toate aceste calităţi şi va fi văzut în primul rând ca o bijuterie de laptop, iar acest lucru îl veţi simţi ca un real atu în plus. Dar haideţi să facem mai bine cunoştinţă cu el!

Odys-Trendbook-14-1

Odys Trendbook 14

Un frumos laptop select de culoare albă, cu design slim şi grosime foarte mică, dintr-un material plăcut la atingere şi cu finisaje îngrijite, acesta este Odys Trendbook 14. Face parte din categoria celor mai ieftine laptopuri de 14 inch, cu dimensiuni neglijabile, fiind pregătit în special pentru lucrul în mişcare permanentă.

Odys-Trendbook-14-2

Procesorul conţine 4 nuclee (Quad Core), este Intel (Atom) şi poate urca de la frecvenţa de lucru de 1,33 GHz până la 1,83 GHz (în Turbo Boost). Memoria de lucru este şi ea rapidă (DDR3), având o capacitate de 2 GB. Singurul compromis este hardul de 32 GB (Flash), care ajunge în special programelor şi mai puţin fişierelor multimedia, însă aşa cum am spus este un laptop ieftin destinat călătoriilor şi nu jocurilor sau altor activităţi foarte complexe.

Calităţile sale continuă: bateria de 10.000 mAh asigură o bună autonomie, difuzoarele stereo, microfonul şi camera web completează cu succes sectorul audio-video, conectivitatea este bună prin USB şi HDMI, dispune de Wireless (b/g/n) şi Bluetooth (4.0), slot card microSD etc.

Sistemul de operare este chiar Windows 10 (Home, pe 32 de biţi). Acesta va funcţiona impecabil cu procesorul Quad Core, iar aplicaţiile de bază vor rula cu vizibilitate optimă pe display-ul LED de 14,1 inch (1366 x 728). Toate acestea fac din Odys Trendbook 14 un laptop perfect pentru călătorii, dar care poate fi utilizat şi după aceea pentru activităţile de bază, atât acasă cât şi la birou.Odys Trendbook 14 – O bijuterie de laptop pentru călătorii publicat: 2016-03-05T06:47:12+03:00, actualizat: 2017-11-07T12:03:24+03:00 by Magazine Online Virtuale