Memorii HyperX cu Garanţie pe viaţă!

Nu este un secret pentru nimeni că memoriile Kingston sunt printre cele mai bune memorii RAM pentru calculator. Memoriile HyperX sunt de mai multe tipuri şi de mai multe culori, aşadar să elucidăm misterele cu câteva lămuriri…

Culorile HyperX

Memoriile HyperX sunt realizate în diverse culori pentru a satisface pe toţi cei pretenţioşi, care pe lângă calitatea componentelor îşi doresc şi un aspect cât mai ieşit din comun.

Gamerii sunt primii vizaţi însă oricine va dori să cumpere o memorie va privi cu jind către o memorie aspectuoasă şi va abandona cumpărarea uneia fără aspect deosebit şi fără culori atrăgătoare.

Culori-Memorii-HyperX

Trebuie menţionat că aceste culori nu au semnificaţii pentru diferenţierea performanţelor ci doar pentru satisfacerea preferinţelor cumpărătorilor. Cu alte cuvinte o memorie roşie este absolut identică la performanţe cu una albastră, sau cu una neagră, sau cu una albă, toate de acelaşi tip.

Designul HyperX

Cu cât preţul urcă mai sus, cu atât calculatorul arată mai bine, componentele sunt mai strălucitoare, mai contrastante, mai colorate, iar în acest context memoriile trebuie şi ele să se asorteze cât mai plăcut şi să permită cumpărătorului combinaţia coloristică dorită. Pe lângă design, carcasa memoriilor HyperX mai are un dublu rol, suplimentar faţă de memoriile clasice, aceasta asigurând o bună răcire pe post de radiator, dar şi de protecţie atât la montare cât şi ulterior.

Memorii-HyperX-Beast-Predator

Totul este realizat cu migală şi atenţie: plăcuţa cablajului este de culoare neagră pentru diferenţiere şi amplificare a contrastelor, tăieturile în aluminiu dau strălucire scrisului, tăieturile drepte sau oblice permit trecerea aerului sau direcţionarea fluxul de răcire etc.

Performanţele HyperX

Concepute astfel încât să-i satisfacă atât pe începători cât şi pe gamerii înrăiţi, memoriile HyperX recunosc automat platforma pe care sunt montate şi se overclockează automat până la frecvenţa maximă:
1866 MHz pentru DDR3 HyperX Fury
2400 MHz pentru DDR3 HyperX Savage, DDR3 HyperX Beast, SO-DIMM DDR3/DDR4 HyperX Impact
2666 MHz pentru DDR4 HyperX Fury
2800 MHz pentru DDR3 HyperX Predator
3000 MHz pentru DDR4 HyperX Savage, DDR4 HyperX Predator.

După caz, memoriile HyperX se remarcă prin diverse calităţi: design ultra-slim pentru spaţii reduse, tensiuni scăzute de până la 1,2 V pentru lucru la temperaturi mici, radiatoare extinse pentru disipare termică maximă, viteze maxime, latenţe minime etc. Designul deosebit şi manipularea în siguranţă vor adăuga un plus de mulţumire la cumpărarea acestor memorii şi, în plus, trebuie să mai ştiţi că achiziţionând memorii HyperX veţi beneficia pentru acestea de garanţie pe viaţă!Memorii HyperX cu Garanţie pe viaţă! publicat: 2017-03-23T07:38:19+00:00, actualizat: 2017-11-07T11:56:30+00:00 by Magazine Online Virtuale