Despre plăcile video MSI Gaming G Series

Aşa cum bine ştim, jocurile evoluează de la an la an iar cerinţele hardware sunt tot mai mari. Poate nu ştiaţi dar, cel puţin în cazul jocurilor First-Person Shooter, placa video este de departe cea mai importantă componentă ce influenţează performanţa! Pasionaţii de jocuri cunosc acest lucru şi îşi aliniază sistemul făcând upgrade periodic.

Plăcile video MSI

Printre cele mai apreciate placi video pentru jocuri se număra plăcile video MSI deoarece producătorul oferă de ani buni plăci performante care pur şi simplu fac faţă oricăror jocuri aflate pe piaţă.

Pre-Overclocking

Atunci când cumperi o placă video scumpă înseamnă că vrei tot mai mult sau chiar maximul de la ea. MSI ştie acest lucru şi ştie că sigur vei umbla la overclocking în acest scop. Pentru a vă ajuta anticipat, MSI face pre-overclocking încă din fabrică obţinând performanţa maximă a acestora şi scutindu-vă pe dumneavastră să pierdeţi timp preţios şi să faceţi multiple teste de stabilitate. Riscul deteriorării plăcii video prin overclocking este acum eliminat de partea clientului, placa overclockată fiind complet asigurată de garanţia producătorului!

Placa-video-MSI-Gaming-2

Gaming/Default/Silent Mode – la o simplă apăsare de buton

Utilizatorii totuşi vor dori să mai umble pe ici-colo. Nicio problemă, spun cei de la MSI, ajustările se pot face acum apăsând un singur buton!

Dacă vă doriţi frecvenţa maxim posibilă şi coolerele turate la maxim pentru jocuri nu trebuie decât să apăsaţi butonul Gaming Mode.

Aţi terminat joaca? Placa video se poate relaxa, revenind la parametrii normali de lucru, prin simpla apăsare a butonul Default Mode.

Aveţi nevoie de linişte şi consum minim de energie? Apăsaţi butonul Silent Mode iar placa video se va regla automat pentru a economisi energia consumată şi a deveni foarte silenţioasă.

Placa-video-MSI-Gaming

Răcire Twin Frozr

Intrând în detaliile tehnice descoperim tehnica de răcire a plăcilor video MSI: conducte de transfer a căldurii de două ori mai rapide, radiatoare de aluminiu cu suprafaţă mare de răcire, coolere duble şi compacte ce nu necesită spaţiu suplimentar, coolere silenţioase radial-axiale pentru flux sporit în spaţii închise, tehnologii noi de control a fluxului de aer şi de eliminare a prafului, totul pentru a asigura fluxul continuu şi complet al aerului către placa video şi implicit pentru o răcire cu eficienţă maximă.

Certificare Military Class 4

Plăcile video MSI Gaming G Series utilizează componente a căror înaltă calitate este certificată de standardele militare. Ce înseamnă acest lucru? Componentele certificate astfel au garantată păstrarea parametrilor şi stabilităţii chiar şi în condiţii extreme de solicitare. Astfel, chiar şi în condiţiile unui stres intens cauzat de jocurile foarte pretenţioase şi a unui overclocking extrem, puteţi fi siguri că placa video nu va ceda nicicum din cauza componentelor sensibile, acestea având o durată de viaţă garantată de minim 10 ani!Despre plăcile video MSI Gaming G Series publicat: 2014-10-05T05:00:16+03:00, actualizat: 2018-03-13T19:11:08+03:00 by Magazine Online Virtuale