Veterinara.ro – Farmacie veterinară online

Iubitorii de animale ştiu din proprie experienţă că pe lângă joacă şi compania plăcută, animalele au nevoie şi ele, ca şi omul, de anumite îngrijiri şi tratamente speciale. Problemele pot apărea atât în cazul animalelor de casă cât şi în cazul animalelor de curte, respectiv atât în cazul animalelor de companie cât şi în cazul animalelor de tracţiune sau de consum. Cel mai bun loc unde se pot găsi toate aceste medicamente de uz veterinar este farmacia veterinară online. Pentru că de curând am fost rugat de un fermier să achiziţionez pentru deparazitarea cailor produsul medicinal veterinar Ecvirom I, am ajuns pe site-ul Veterinara.ro unde totul a decurs fără probleme. Ce am mai descoperit aici vă spun chiar acum!

Aşa cum mă aşteptam diversitatea produselor acoperă majoritatea necesitaţilor. În farmacia veterinară online am găsit toată gama produselor interne şi externe pentru antiparazitare dar şi medicamente antiinfecţioase, antiinflamatoare, otice, oftalmice şi topice. Şi ca în orice farmacie, sfera produselor nu se opreşte aici ci este extinsă către hrană şi accesorii, furaje şi aditivi furajeri, vitamine şi minerale etc. Nu lipsesc produsele cosmetice pentru animale precum şampoanele igienizante, antiseptice, sau cele ce conferă blănii luciu, culoare şi un miros plăcut.

Pe veterinara.ro se găsesc soluţii pentru toate necuvântătoarele prietene, din casă şi fermă, precum câini şi pisici, păsări, porci, cai, rumegătoare etc. Tot aici îşi vor găsi leacul şi duşmanii nedoriţi precum rozătoare, gândaci, diverse insecte.

Nu trebuie să utilizaţi decât produsele originale şi în cantităţile recomandate. Chiar şi în cazul animalelor medicamentele trebuie să îndeplinească cerinţele de siguranţă pentru că nu este loc de echivalenţe din auzite testate pe viu nu? Acestea trebuie să aibă eficienţă ridicată pentru că nimeni nu doreşte rezultate parţiale nici în salvarea animalelor, nici în combaterea dăunătorilor. Spectrul larg, cumulul scăzut şi efectele pe termen cât mai lung sunt alte calităţi oferite doar de produsele veterinare specializate.

Farmacie-veterinara-animale-de-curte

Acum, că tot v-am spus de medicamentul cumpărat, poate vă interesează şi ce am mai aflat în legătură cu deparazitarea altor animale şi păsări. Deparazitarea cailor se face cu bune rezultate dacă le administraţi Ecvirom I. Un antiparazitar foarte bun pentru câini şi pisici este Parakill. Pentru păsări utilizaţi Romparasect, pentru deparazitarea rumegătoarelor Rombendazol, iar pentru porci este recomandat Romoxibendazol. Trebuie să reţineţi însă că doar deparazitarea atât a animalelor cât şi a adăposturilor poate preveni şi combate eficient infestarea animalelor, aşadar pentru deparazitarea adăposturilor, se pot folosi soluţii insecticide precum Romparasect 5%. Substanţele din acest domeniu sunt foarte inflamabile, iritante pentru ochi, nocive la inhalare şi înghiţire, aşadar purtaţi mănuşi şi echipament de protecţie şi daţi cea mai mare atenţie în momentul utilizării lor.


Veterinara.ro – Farmacie veterinară online publicat: 2014-04-25T10:54:04+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:27:05+00:00 by Magazine Online Virtuale