Toner Color Konica Minolta

Astăzi vom vorbi puţin despre şcoală şi proiecte, pentru că verişoara mea a reuşit să prindă un subiect pe cât se poate de renumit, pe-atât de neinteresant. I s-a dat ca temă, să vorbească în câteva pagini despre marea companie renumită în era digitală şi a tiparului – Konica Minolta, companie ce produce produse de imagistică industriale, inclusiv copiatoare, imprimante laser, periferice multifuncţionale (MFP) şi sisteme de imprimare digitală pentru piaţa de imprimare, de producţie. De asemenea, compania face dispozitive optice, inclusiv lentile şi filme LCD, produse de imagistică medicală şi grafice, cum ar fi sistemele de raze X de prelucrare a imaginii, sisteme de protecţie împotriva culorilor, precum şi alte produse de detectare şi imprimante textile.

Căutând informaţii ca să-i pot realiza un proiect ca la carte, am intrat pe site-ul www.TonerOriginal.ro – un site al unei companii din Braşov ce comercializează materia primă, adică Toner Original Refill pentru imprimante şi copiatoare Konica Minolta de mai bine de 4 ani. Numai bine că i-am descoperit, deoarece săptămâna trecută chiar eram în căutarea unei firme din oraş de unde să-mi cumpăr toner pentru imprimanta mea de birou de la KM şi nu am găsit nimic concludent, toţi vindeau dar nu original.

Imprimante-Konica-Minolta

Am pus mâna pe telefon şi i-am sunat pentru a le cere câteva detalii pe care, spre surprinderea mea, le-am primit îndată de la o persoană amabilă care mi-a luat şi comanda pe loc. A doua zi, curierul la uşă, am şi primit coletul! Am făcut rapid refill la black şi magenta, am înlocuit chip-urile pentru că imprimanta mea este şi pe bază de chip (degeaba-i pun toner dacă nu are şi aşa ceva pentru contorizare) şi am trecut la imprimarea marelui proiect al verişoarei, proiect ce-n săptămâna imediat următoare avea să-i aducă un 10 cu felicitări pentru rândurile scrise şi studiul intens făcut asupra subiectului în cauză. Bun şi internetul ăsta de ceva, nu? Noroc că-i fată deşteaptă şi a citit ce i-am scris pe acolo, altfel putea să îşi ia adio de la nota cu felicitări…

Copiatoare-Konica-Minolta

Ei bine, eu ramân acum cu recomandarea pentru cei care sunt în căutarea unui site de unde să cumpere toner color Cyan, Magenta, Yellow sau Black pentru copiatoare sau imprimante Konica Minolta. Tot pe site-ul respectiv puteţi achiziţiona piese ori consumabile pentru copiatoare, veţi fi întâmpinaţi de un personal dispus să ofere informaţii utile şi pregătit să vă preia comanda în orice moment al zilei, iar livrarea se va face rapid prin curier. Cât despre preţuri, pot spune că sunt excelente. Pe mine cel puţin, două culori m-au costat doar 124 lei, cu TVA inclus!


Toner Color Konica Minolta publicat: 2015-03-17T17:18:31+00:00, actualizat: 2017-11-07T13:16:01+00:00 by Magazine Online Virtuale