Programe de loialitate, produse recompensă

Un program de loialitate este un sistem implementat într-un magazin online cu ajutorul căruia se recompensează clienţii cei mai fideli. Acolo unde veţi fi atenţionaţi de acest lucru, înregistrarea în programul de loialitate se va face automat în momentul creării unui cont în magazinul online respectiv.

La fiecare sesiune de cumpărături acest program va asocia în mod automat fiecărui client un număr de puncte de loialitate proporţional cu valoarea comenzilor finalizate şi achitate.

Punctele pot fi acordate diferit în funcţie de categorie, tipul produsului, cantitate, valoare produsului, valoarea cumulată a comenzii etc.

Program-de-loialitate

În momentul acumulării punctelor de loialitate clientul poate opta pentru schimbul acestora cu anumite produse recompensă oferite de magazinul online, desigur recompensele putând fi mai ieftine, accesibile pentru un volum mai mic de cumpărături, sau mult mai scumpe, pentru acestea din urmă fiind necesar un plan mai lung de cumpărături din acel magazin online. În funcţie de program pot exista şi alte moduri de recompensare.

Odată implementat un asemenea program de recompensare a fidelităţii într-un magazin online, toată lumea va câştiga. Clienţii vor obţine periodic o recompensă substanţială, iar vânzătorul va câştiga numeroşi clienţi noi, loiali. Vor fi stimulate în acest mod cumpărările, respectiv vânzările, nu doar pe moment ci pe termen foarte lung !


Programe de loialitate, produse recompensă publicat: 2014-08-15T16:35:43+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:19:05+00:00 by Magazine Online Virtuale