Mini Adaptor Wireless TP-Link

Mutarea unui calculator mult mai departe de cablul de reţea poate fi o problemă foarte complicată având în vedere că trebuie pozat cablul pe tot traseul şi prin toată casa …

O soluţie extrem de mulţumitoare este cumpărarea unui mini adaptor wireless care odată montat în portul USB al computerului va recepta internetul pe calea undelor fără niciun fir deranjant prin casă.

Mini Adaptorul Wireless TP-LINK are o rată de transfer de 150 Mbps pe standardul nou 802.11 N. Testat cu succes, adaptorul funcţionează fără întreruperi pe XP şi Windows 7 şi nu are un gabarit deranjant, abia făcându-şi simţită prezenţa în portul USB la dimensiunea de nici 2 cm rămaşi în afară!

Mini Adaptor Wireless TP-LinkInstalarea se face în doar câteva secunde cu ajutorul CD-ului din pachet, iar funcţionarea este indicată printr-un mini-led verde. Nu se încinge deloc în funcţionare!

Cumpără acest Adaptor Wireless »
Mini Adaptor Wireless TP-LINK N 150Mb/s.

Pentru comunicare trebuie să aveţi şi un router instalat în apropiere. Pe scurt, un adaptor wireless ieftin şi bun, mic şi stabil, pentru calculator sau laptop.

Mini Adaptor Wireless TP-Link publicat: 2013-07-03T05:21:31+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:28:54+00:00 by Magazine Online Virtuale