Magazinul WooCommerce

Pentru deschiderea unui magazin online bazat pe platforma WordPress aveţi nevoie de un plugin eCommerce gratuit sau premium. Acesta vă va ajuta să vindeţi produse direct de pe blog, cele două funcţionalităţi de blog şi magazin online fiind astfel compatibile şi în strânsă legătură încă din start.

WooCommerce este un plugin Gratuit de tip Shopping Cart ce se instalează rapid şi are foarte multe opţiuni de configurare. Bătrânul lider WP e-Commerce are acum un concurent puternic, WooCommerce care, deşi este un plugin relativ nou pentru WordPress, a contorizat rapid aproape 1,5 milioane de descărcări iar comunitatea WooCommerce este în continuă creştere, fapt ce are ca urmare maturizarea şi perfecţionarea rapidă a pluginului.

WooCommerce se instalează uşor, este compatibil cu orice temă WordPress, permite multiple variante pentru produse, preţuri, cupoane, discounturi şi livrare, are opţiuni de plată PayPal şi Google Checkout, posibilitatea de promovare a produselor pe reţele sociale, etc. Utilizatorii pot vedea după logare comenzile trimise. Căutarea produselor este înlesnită cu ajutorul filtrelor. Comenzile se pot efectua rapid pe o singură pagină cu validare în timp real a formularului şi aflarea costurilor de livrare. Opţiunile merg până acolo încât se pot recompensa până şi acţiunile de tip Share sau Review !

WooCommerce » Plugin Gratuit, de tip Coş de cumpărături (Magazin Online), pentru WordPress.

Magazinul WooCommerce publicat: 2013-10-01T16:06:56+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:28:04+00:00 by Magazine Online Virtuale