Cosmetice Avon

Începând cu anul 1997 de când Avon a intrat în România am utilizat nenumărate produse Cosmetice Avon şi am fost foarte mulţumiţi de calitatea acestora. După un timp, mulţumirea ne-a determinat să acţionăm mai intens, un membru al familiei devenind colaborator direct!

Odată devenit reprezentant Avon, consumul s-a intensificat că doar furnizorul era la el acasă, iar între îmi doresc şi am primit nu mai era decât un mic pas … Astfel, pot spune că după ani de zile, Avon nu mai înseamnă o simplă relaţie de vânzare-cumpărare de cosmetice, ci o prietenie cu multe amintiri plăcute, bazată pe încredere, punctualitate şi calitate !

Deşi după ani buni, colaborarea noastra directă s-a întrerupt din lipsa timpului disponibil, cosmeticele Avon se regăsesc permanent în casa noastră. De ce? Pentru că este vorba de peste 15 ani în care Avon şi-a asigurat treptat, pe merit, un loc aparte în inimile noastre şi dacă vor continua în acelaşi spirit, vom rămâne clienţi fideli şi în continuare, mulţi ani la rând, mai ales că acum aceste produse se pot comanda şi cumpăra direct din Magazinul Online de Cosmetice Avon cu livrare la domiciliu !

Cosmetice Avon publicat: 2013-05-10T10:57:53+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:29:59+00:00 by Magazine Online Virtuale