Chocojoy.ro – Cadouri rafinate din ciocolată

ChocoJoy.ro vă oferă o gamă largă de cadouri personalizate din ciocolată fină belgiană, cadouri rafinate din ciocolată ideale pentru orice tip de eveniment atât personal cât şi de afaceri.

Puteţi achiziţiona ciocolată fină belgiană, făcută după reţete vechi, adevărate obiecte artizanale ce vă vor delecta toate cele cinci simţuri cu aroma şi gustul rafinat de vanilie sau cafea.

Evadaţi în cele mai îndepărtate locuri ale plăcerii cu ciocolata ChocoMe, cu aur de 23 de karate. Ingredientele de bază de cea mai bună calitate, fructele deshidratate la rece, petalele de flori comestibile şi aurul comestibil de 23 de karate sunt doat câteva din minunile combinate maual pentru a obţine rafinatele ciocolate ChocoMe.

Ciocolata cadou este atent ambalată şi conţine o comoară de bucurie pentru cei dragi. Pachetele Golden Delight, ce conţin spumantul Golden Sparkling, cu granule de aur comestibil de 23 karate alături de ciocolata ChocoMe cu aur, sunt o combinaţie inedită ce poate fi un cadou de neuitat, o declaraţie de dragoste sau le puteţi deschide pentru a sărbători un eveniment special.

ChocoJoy.ro
Cadouri rafinate din ciocolată.

Chocojoy.ro – Cadouri rafinate din ciocolată publicat: 2013-02-05T08:40:01+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:33:37+00:00 by Magazine Online Virtuale