Carcase PC cu răcire maximă pentru jocuri

Doriţi să vă construiţi un PC nou şi performant pentru jocuri? Înseamnă că ştiţi deja că nu orice carcasă este potrivită pentru un asemenea sistem. Temperatura din interiorul unităţii PC poate fi o problemă dacă sistemul nu este răcit corespunzător, de aceea este recomandată o carcasă special concepută şi echipată în acest sens.

Carcasele Game Daemon, pe lângă designul deosebit, oferă o foarte bună răcire a întregului sistem datorită dispunerii sursei şi a numărului mare de ventilatoare. Ventilatoarele de mari dimensiuni sunt silenţioase şi, după caz, pot fi pornite şi oprite separat din comutatoare.

Sursa, spre deosebire de carcasele clasice, nu se mai montează sus ci jos la bază, astfel încât prin ea nu va mai trece tot aerul foarte cald din unitate ci doar un aer rece, adus din exterior, ce va asigura cea mai eficientă răcire a sursei de alimentare.

Eliminarea aerului cald va rămâne astfel doar în sarcina celor 3 ventilatoare de mari dimensiuni, montate în zona în care se ridică aerul cald, respectiv în zona de sus, acestea fiind montate două în tavan şi unul în spate-sus. Opţional, pentru aducerea aerului rece în carcasă se mai pot monta încă două ventilatoare mari pe panoul frontal.

Filtrele de praf incluse în toate zonele (faţă, spate şi tavan) vor stopa acumularea prafului în zonele sensibile ale electronicii din unitate şi nu vor permite obturarea radiatoarelor şi coolerelor din interior.

Carcasă PC cu răcire pentru jocuri 1

Fiind carcase de generaţie nouă, acestea conţin conectori externi USB 3.0 şi USB 2.0, porturi externe pentru căşti şi microfon şi un rack extern foarte util pentru montarea rapidă, în afara carcasei, a unui hard disk (HDD sau SSD) SATA de 2,5 sau 3,5 inch.

Pentru jocuri, pe lângă carcasa specială mai este recomandată şi o sursă de calitate cu protecţii SCP, OVP, OPP, cu PFC activ şi garanţie 3 ani. Dacă vă place carcasa puteţi achiziţiona şi o sursă de alimentare PC produsă tot de Game Daemon, de ultimă generaţie ATX 2.31.

Carcase PC cu răcire maximă pentru jocuri publicat: 2017-09-16T10:42:55+00:00, actualizat: 2017-11-07T11:49:46+00:00 by Magazine Online Virtuale