Brother Ink benefit – Cea mai ieftină imprimare color

Dacă aveţi nevoie să tipăriţi color pe hârtie, mult şi ieftin, atunci imprimantele Brother Ink benefit sunt printre cele mai indicate. Brother a lansat cu succes modelele sale Ink benefit, acestea fiind declarate soluţiile de imprimare color la cel mai mic preţ al lor. Aşadar, dacă vă doriti cea mai ieftină imprimare color, este momentul să achiziţionaţi o asemenea imprimantă Ink benefit!

Vezi cât costă Imprimanta Ink benefit »

Ideale pentru acasă sau pentru birourile mici şi medii, imprimantele Brother Ink benefit asigură un număr mare de imprimări datorită cartuşelor de mare capacitate. Utilizând de exemplu un Multifuncţional InkJet Brother Ink benefit DCP J105 veţi putea imprima până la 2400 pagini alb-negru şi până la 1300 pagini color, şi nu oricum, ci la cel mai mic preţ de imprimare! Calitatea este asigurată prin rezoluţia mare de imprimare de până la 6000 dpi, în aceste condiţii putând obţine chiar şi acasă imprimări de calitate profesională.

Multifunctional-InkJet-Brother-Ink-benefit-DCP-J105

Viteza de imprimare este apropiată de cea a imprimantelor laser şi ajunge la 11 pagini alb-negru sau 6 pagini color pe minut. Pe lângă imprimarea rapidă şi economică, imprimantele lucrează şi wireless, în conexiune şi partajare cu multiple dispozitive, utilizând aplicaţii şi tehnologii moderne precum: Brother iPrint & Scan, Apple AirPrint sau Google Cloud Print. Astfel, puteţi trimite scanarea de exemplu direct prin wireless către PC sau către dispozitivele mobile, sau puteţi imprima pe hârtie direct de pe smartphone sau tabletă.

Cumpără această Imprimantă Ink benefit »

Imprimanta este compatibilă cu toate sistemele de operare Windows, greutatea este de doar 7 kg, iar consumul de doar 16 W. Foarte important este faptul că pachetul imprimantei include şi consumabilele necesare.

Brother Ink benefit – Cea mai ieftină imprimare color publicat: 2016-04-13T04:47:20+00:00, actualizat: 2017-11-07T12:05:26+00:00 by Magazine Online Virtuale