Rochii de plajă scurte – Interesante, atrăgătoare, sexy!

În zilele de vară, pe lângă relaxarea mult aşteptată şi bucuria revederii mării, o altă mare bucurie vine spre completarea plăcutei vacanţe pe litoral: ţinuta de plajă.

Rochii de plajă scurte

Pe lângă oarecum tipicele costume de baie adăugate în valiză, ţinuta de plajă este completată obligatoriu cu ceva nou, în fiecare an!

Aţi ghicit desigur, este vorba de cele mai comode rochiţe dintre toate rochiile purtate într-un an întreg, rochiţele de plajă.

Interesante, atrăgătoare, sexy!

Dacă de multe ori în oraş sau la petreceri există anumite restricţii în alegerea rochiilor, când vine vorba de rochii de plajă lucrurile se schimbă radical, în acest caz fiind „permise” rochii oricât de sexy, pentru că litoralul este un loc mirific unde parcă este permis orice.

Aici rochiţele nu au limite în ceea ce priveşte designul, decupăturile, transparenţa, coloritul şi lungimea, iar imprimeul poate fi oricât de îndrăzneţ, în alb negru sau în culori vii.

Rochii de plajă 1

Când căutam o rochie de plajă ne gândim în primul rând la lejeritate şi la comoditate, ne dorim adesea rochiţe din material elastic moale pentru o atingere cât mai plăcută a pielii proaspăt bronzate.

Rochiţele se pot lega la mijloc sau pot avea o bandă elastică în partea de sus şi pot fi cu umerii protejaţi sau cu umerii goi. Ambele variante fără bretele au marele avantaj de a nu lăsa urme nedorite de bronz în timpul plimbărilor.

Rochii de plajă 2

Asemenea rochii de plajă, pe lânga faptul că sunt plăcute la purtat, mai au un mare avantaj: sunt uşor de îmbrăcat şi la fel de uşor de dezbrăcat.

Nu uitaţi de accesoriile de vară ce trebuie să însoţească frumoasele rochiţe cum ar fi: mărgele şi brăţări, ochelari de soare, pălării de soare, genţi de plajă etc.

Cu siguranţă vă veţi simţi bine şi veţi atrage privirile, atunci când vă veţi plimba pe drumul spre plajă sau pe faleză, în condiţii de confort şi libertate maximă de mişcare, îmbrăcată în asemenea rochii de plajă scurte, interesante, atrăgătoare, sexy!



Rochii de plajă scurte – Interesante, atrăgătoare, sexy! publicat: 2021-08-18T06:34:33+02:00, actualizat: 2021-08-18T06:43:00+02:00 by Magazine Online Virtuale